Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Σέρρες», η προσωπική του ζωή αλλά και το κεφάλαιο «παιδιά» ήταν τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ant1 Κύπρου. Απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Τις Σέρρες τις έγραψα γιατί ήθελα να πω αυτά τα πράγματα που ήθελα με απόλυτη ειλικρίνεια και τρυφερότητα. Περισσότερο στους γκέι ανθρώπους σαν εμένα, που μεγάλωσαν στην επαρχία, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους για να μας ακούσετε και να μας κατανοήσετε και να μας σεβαστείτε» παραδέχθηκε, αρχικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Ετοιμάζεται δεύτερος κύκλος και νομίζω ότι ήταν μια εσωτερική μου ανάγκη να μιλήσω για τα πράγματα που με απασχολούν, όσα λέγονται λάθος ή στραβά ή αναλαμβάνουν να τα πουν και να τα διηγηθούν άνθρωποι που δεν έχουν το βίωμα. Εγώ έχω το βίωμα, ξέρω πως είναι να είσαι ένας γκέι γιος σε μια επαρχιακή πόλη» σημείωσε ο δημιουργός.

«Με τα παιδιά δεν είμαι σαν το Χοσέ (σ.σ. από το σίριαλ Σαββατογεννημένες) που τα έβλεπε και τρόμαζε, δεν είμαι όμως και πολύ μακριά από αυτό! Τα συμπαθώ, τα αγαπώ αλλά δεν έχω πατρικό ένστικτο. Να μην πω ψέματα. καμιά φορά το σκέφτομαι αλλά δεν το έχω» δήλωσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Καπουτζίδης στη συνέντευξη του.