Η North West, η 10χρονη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του πρώην συζύγου της, Kanye West, καταβρόχθισε ένα ωμό κρεμμύδι με τα φλούδια σα να ήταν… φρούτο.

Η σκηνή μ’ εκείνη να δαγκώνει το ωμό κρεμμύδι μεταδόθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του reality show που παρακολουθεί την καθημερινότητα της οικογένειάς της «The Kardashians», το οποίο μεταδίδεται από την πλατφόρμα Hulu, ιδιοκτησίας της Disney.

Η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, σούπερ σταρ του show και fashion icon, Κιμ Καρντάσιαν, παρακολουθούσε την κόρη της να τρώει το ωμό κρεμμύδι με τα φλούδια, ενώ καθόταν σε καναπέ. «Μπορείς να το φας με αυτόν τον τρόπο;», τη ρώτησε. Η North West ούτε που της απάντησε, αλλά φαίνεται να έγνεψε καταφατικά καθώς την προσέγγισε ερχόμενη από την κουζίνα. «Θες λίγο;» της έκανε. «Όχι ευχαριστώ» της είπε η «ΚΚ» κι ακολούθως η North έφαγε μια γενναία μπουκιά.

«Θα το φας έτσι, λες και είναι μήλο;», συνέχισε η Κιμ Καρντάσιαν. «Αυτό είναι κάτι που κάνει (η κόρη μου) κόσμε. Τρώει τα λαχανικά σα να είναι μήλα», πρόσθεσε και δεν σταμάτησε εκεί. Φίλησε πολλές φορές τη 10χρονη κόρη της στο μάγουλο και της είπε: «Ω, Θεέ μου. Η ανάσα σου από το κρεμμύδι θα με κάνει να κλάψω. Είναι τόσο δυνατή η μυρωδιά. Ω Θεέ μου, τα μάτια μου δακρύζουν. Πως γίνεται να μη δακρύζεις;», ρώτησε η Καρντάσιαν την κόρη της, αλλά η μικρή δεν σταμάτησε να τρώει το κρεμμύδι έτσι όπως της αρέσει.

Φυσικά, η σκηνή προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media με άλλους να κατακεραυνώνουν την Κιμ Καρντάσιαν για το πώς μεγαλώνει την κόρη της κι άλλοι να βρίσκουν αστείο το περιστατικό.