Ο πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων, Δημοσθένης Βεργής, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha και σχολίασε την σχέση του Κωνσταντίνο Πλεύρη με την Τζώρτζια Σιακαβάρα, ενώ αναφέρθηκε και στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Σχετικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, τόνισε ότι δεν βλέπει πολιτικές θέσεις αλλά μόνο savoir vivre, χαρακτηρίζοντας τον ουρανοκατέβατο ενώ αμφισβήτησε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι γκέι, και ανέφερε ότι του το «κόλλησαν» ως επικοινωνιακό τρικ για να πάρει ψήφους.

«Αν ήμουν εγώ, δεν θα πήγαινα με ένα τέτοιο γκέι. Παρόλο που έχω και στο κόμμα γκέι ανθρώπους, αλλά δεν κάνω διαγραφές. Δεν έχει πολιτική μέσα, είναι savoir vivre. Είναι ένα παιδί ουρανοκατέβατο. Ο Tyler μου φαίνεται χαζοβιόλης» ανέφερε μεταξύ άλλων επίσης ο Δημοσθένης Βεργής.

Ο κ. Βεργής σχολίασε επίσης ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και ότι περιμένει την πρόσκληση για τον γάμο με την Τζώρτζια Σιακαβάρα.

«Με περιποιείται η γυναίκα μου και όλοι ζηλεύουν που έχω πάρει μία μικρή γυναίκα. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με αντέγραψε. Μόνο αυτός; Και άλλοι. Είμαι ο πιο φυσικός άνθρωπος. Ο Πλεύρης είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Έχω πρόσκληση και την περιμένω. Μου το είπε ότι θα σου στείλω την πρόσκληση», σχολίασε καταληκτικά.