Τις καλοκαιρινές αγκαλιές του πρώην ποδοσφαιριστή και πρώην σύζυγο της Δέσποινας Βανδή, Ντέμη Νικολαΐδη, μαζί με τη νυν σύντροφό του, απαθανάτισε ο φακός των κρυφών παπαράτσι. Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκε στην Τήνο, προκειμένου να περάσει λίγες μέρες με την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.

Όπως φαίνεται από τα πλάνα της εκπομπής «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Ντέμης Νικολαΐδης φάνηκε πολύ ερωτευμένος στη θάλασσα μαζί με τη σύντροφό του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρογιάννη, το ζευγάρι είχε ταξιδέψει για τις καλοκαιρινές του διακοπές στα Άχλα της Άνδρου, και είχαν διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο του συντρόφου της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλου.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι κατευθύνθηκε στην Τήνο, όπου και πέρασαν μαζί ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα. Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρίσκεται σε σχέση με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου από τα τέλη του 2022. Οι δυο τους κρατούν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μακριά από τα social media, ενώ η Ελένη Βουλγαράκη ανέφερε πως το ζευγάρι συγκατοικεί.

Δείτε τα πλάνα από τις διακοπές τους: