Διαμαρτυρία στο Παίδων «Αγία Σοφία» για τα εγκαταλελειμμένα παιδιά

Συγκέντρωση και στον Ερυθρό Σταυρό


ΥΓΕΙΑ
8:34
14/10/2019
Διαμαρτυρία στο Παίδων «Αγία Σοφία» για τα εγκαταλελειμμένα παιδιά
4
loading

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» έχει προχωρήσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ).

Η κινητοποίηση γίνεται με αφορμή τα επεισόδια από εγκαταλελειμμένα παιδιά στο νοσοκομεία. Συγκεκριμένα ένα από τα παιδιά που φιλοξενούνται προσωρινά στα Παίδων με εισαγγελική εντολή επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενο, άλλα και νοσηλευόμενα παιδιά.

«Την ώρα που γεμίζουν τα Παιδιατρικά Νοσοκομεία με εγκαταλελειμμένα παιδιά και δεν υπάρχουν χώροι φιλοξενίας κλείνουν μία Προνοιακή Μονάδα της Γλυφάδας, που φιλοξενεί 52 ηλικιωμένους. Οι περισσότεροι φιλοξενούμενοι μεταφέρονται στην Προνοιακή Μονάδα Παίδων της Βούλας. Γιατί δεν αξιοποιείται η Μονάδα της Βούλας για τα εγκαταλελειμμένα παιδιά των Παιδιατρικών Νοσοκομείων με την πρόσληψη του κατάλληλου προσωπικού;» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Συγκέντρωση και στον Ερυθρό Σταυρό

Συγκέντρωση προγραμματίζουν σήμερα στις 10:00 οι συνδικαλιστές των Νοσοκομείων της Αττικής στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός προκειμένου να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στην Προεδρεύουσα του Σωματείου που κλήθηκε από τον διοικητή για ανάρμοστη συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας

Συγκεκριμένα η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει:

«Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός για να γίνει θέμα συζήτησης για τα φιλοσυριζαϊκά του αισθήματα, ενεργοποίησε την "Διαβίβαση εγγράφου Εισαγγελίας" από το Υπουργείο Υγείας πριν τις Εθνικές εκλογές και κάλεσε σε απολογία την προεδρεύουσα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου για αναξιοπρεπή συμπεριφορά υπαλλήλου εκτός υπηρεσίας.

Το "έγκλημά" της ήταν να συμμετάσχει στις Κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ και από την "αριστερή Κυβέρνηση" Σύριζα ενεργοποιήθηκε η κρατική ασφάλεια, το τμήμα προστασίας της Δημοκρατικού Πολιτεύματος πρώτη φορά μετά τη χούντα. Μας χτύπησαν, μας έριξαν χημικά και ζητάνε και τα ρέστα. Δεν φθάνει που αδίκως διώκεται ποινικά, βρήκε την ευκαιρία ο Γεωργόπουλος να της ασκήσει πειθαρχική δίωξη. Επιδιώκει την εξόντωσή της».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar ninjinho

  https://www.youtube.com/watch?v=JpiLBwULTgs

 2. avatar φωφω

  Συμπλήρωση,και θέσεις μη ανεργίας θα καλυφθούν.

 3. avatar φωφω

  Οικοτροφειον,σχολικό διαμέρισμα στο οποίο παρέχεται κατοικία και τροφή με πληρωμή ... Αναβαθμίστε όλα τα κενά κτήρια μόνο για τα παιδιά ... Έσοδο και υ πόδειγμα φιλευσπλαχνιας .

 4. avatar Έχει χώρους το ‘Αμαλία Φλέμινγκ’

  μαζί με τα ασυνόδευτα 25χρονα ανήλικα προσφυγόπουλα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει