Συγκέντρωση βοήθειας για τους πρόσφυγες στην Πυλαία

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν στην Ειδομένη


ΕΛΛΑΔΑΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
11:15
07/10/2015
Συγκέντρωση βοήθειας για τους πρόσφυγες στην Πυλαία
loading

Ανθρωπιστική εκστρατεία για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη διοργανώνει ο δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη σε συνεργασία με τους εθελοντές του δήμου.

Το υλικό θα συγκεντρώσουν, αύριο και την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του δήμου (Πυλαία, Πανόραμα, Χορτιάτης), η Γραμματεία Εθελοντισμού του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, σε συνεργασία με ομάδες εθελοντών του δήμου.

Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν στην Ειδομένη το Σάββατο 10 Οκτωβρίου με όχημα του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, ενώ υπάρχει και προσφορά ιδιώτη για μεταφορά του ανθρωπιστικού υλικού με ιδιωτικό φορτηγό εφόσον ο όγκος των συλλεχθέντων είναι μεγάλος.

Είδη που συλλέγονται:

  • Τροφές: κρουασάν, φρυγανιές, µπάρες δηµητριακών, παστέλια, γάλα εβαπορέ, βρεφικές τροφές, χυµοί και νερά (µικρές συσκευασίες)
  • Ρούχα: µπουφάν, παπούτσια, αδιάβροχα
  • Άλλα είδη: πάνες, σερβιέτες, µωροµάντηλα, φάρµακα, µεγάλες µαύρες σακούλες, χαρτί υγείας και προσωπικά είδη υγιεινής,

Για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν µε την γραμματεία εθελοντών (Σοφία Σαουρίδου 6972.695061) και τις ομάδες εθελοντών (Ρένα Θωµαΐδου 6944.459649, Χρύσα Χατζηστουγιάννη 6937.191328 και Βίβιαν Λιόλιου 6949.348681).

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει