Αντίθετοι στην τροποποίηση του νόμου για τη θανάτωση των αδέσποτων είναι οι περισσότεροι πολίτες. Και γι’ αυτό καταγγέλλουν το συγκεκριμένο θέμα.

Όπως αναφέρει σε επιστολή διαμαρτυρίας αναγνώστης στο newsbeast.gr το θέμα της θανάτωσης των αδέσποτων δεν… χωράει συζήτηση. «Τα ζώα έχουν δικαίωμα να ζουν και όποιος τα θανατώνει, διαπράττει φόνο», αναφέρει, μεταξύ άλλων.
Ακολουθεί η επιστολή διαμαρτυρίας

«Σχετικά με το θέμα της θανάτωσης των αδέσποτων, θέλει και συζήτηση; Δεν ξέρω τι λένε ορισμένοι προβληματικοί άνθρωποι, όμως κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει θέμα προς συζήτηση. Εννοείται ότι και τα ζώα έχουν δικαίωμα να ζουν και όποιος τα θανατώνει, διαπράττει φόνο.

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με τα αδέσποτα. Δεν είναι δυνατόν να ξεσπάει κανείς επάνω τους και να θεωρείται ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει πρόβλημα. Δεν υποστηρίζω να παίρνουν όλοι από ένα αδέσποτο στο σπίτι τους, αλλά δεν έχουν και κανένα απολύτως δικαίωμα να τα πειράζουν. Ας τα αφήσουν στην ησυχία τους».

Το newsbeast.gr ανοίγει το μεγάλο θέμα των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας. Μπορείτε να στείλετε τις απόψεις σας στο [email protected] ή να προβάλλετε τις δραστηριότητές σας σε ό,τι αφορά την προστασία των ζώων. Εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις γύρω από το θέμα.