Νέα παράταση στη δήλωση συγγραμμάτων

Μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου οι δηλώσεις των συγγραμμάτων στο «ΕΥΔΟΞΟΣ»


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
15:07
31/01/2014
Νέα παράταση στη δήλωση συγγραμμάτων
loading

Νέα παράταση δόθηκε στην υποβολή δηλώσεων διδακτικών βιβλίων για το χειμερινό εξάμηνο η οποία έληγε σήμερα 31 Ιανουαρίου.

Με νέο έγγραφο καλούντα οι φοιτητές ως και τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 να δηλώσουν στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΥΔΟΞΟΣ» τα συγγράμματά τους σε περίπτωση που δεν το έχουν κάνει. Η νέα παράταση δόθηκε προκειμένου να διασφαλιστεί η κάλυψη των διδακτικών αναγκών των πρωτοετών φοιτητών που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί ή δεν έχουν λάβει τους απαραίτητους ηλεκτρονικούς κωδικούς από τις Γραμματείες των Τμημάτων τους.

Επίσης ως νέα καταληκτική ημερομηνία για τη διανομή των συγγραμμάτων στους φοιτητές ορίστηκε η Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014.

Το Υπουργείο Παιδείας καλεί τις Γραμματείες των Τμημάτων ή Σχολών των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και των Προγραμμάτων Σπουδών των Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών να μεριμνήσουν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας χορήγησης των ηλεκτρονικών κωδικών ώστε οι φοιτητές να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν δηλώσεις και να παραλάβουν τα διδακτικά τους βιβλία αποκλειστικά εντός των ανωτέρω προθεσμιών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει