Σήμερα το μεσημέρι, εκδόθηκε Missing Alert για την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας Παλαζή από τις Σέρρες. Το κορίτσι έχει εξαφανιστεί από χθες το μεσημέρι και ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η μητέρα της 18χρονης Πετρούλας, Κατερίνα Παλάζη, εμφανίσθηκε σήμερα σε τοπικό κανάλι των Σερρών, εκλιπαρώντας για την εύρεση του παιδιού της. Η μητέρα της Πετρούλας μίλησε, αρχικά, για το πώς εξαφανίσθηκε η κόρη της λέγοντας πως «εξαφανίσθηκε χθες το μεσημέρι. Μου είχε πει πως θα βγει στην αυλή του σπιτιού μας για να μιλήσει στο κινητό», το οποίο βρίσκεται στα Χρυσοχώραφα Σερρών.

Από εκείνη την ώρα, τα ίχνη της Πετρούλας Παλάζη χάθηκαν από την οικογένειά της. «Κατά τις 4 παρά, καταλαβαίνω πως δεν έχει επιστρέψει. Κατέβηκα στην πεθερά μου να δω αν ήταν εκεί, αλλά δεν ήταν. Μετά, μαζί με τον γιο και τον άνδρα μου ψάξαμε όλο το χωριό, αλλά ήταν εξαφανισμένη. Δεν σήκωνε το κινητό της και δεν λάμβανε τα μηνύματά μας», ανέφερε στη συνέχει η μητέρα της αγνοούμενης.

Η κ. Κατερίνα Παλάζη ανέφερε πως «μετά από έρευνα των συγχωριανών, εντοπίσαμε κάποιες κάμερες που υπάρχουν σε ξενοδοχείο του χωριού. Στα πλάνα, είδαμε ένα ταξί, πήραμε τα στοιχεία, βρήκαμε τον ταξιτζή. Εκείνος μας είπε πως η κόρη μας μπήκε στο ταξί οικειοθελώς, με έναν άλλον κύριο». Η ίδια πρόσθεσε πως εκείνη δεν γνωρίζει τίποτα για τέτοιες επαφές. «Ο ταξιτζής τους πήγε στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης».