Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο για τον ξαφνικό θάνατο της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου, η οποία έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τρεις μόλις ημέρες πριν γεννήσει.

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτους της στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης έχει σοκάρει, με τη δημοσιογράφο να καταρρέει ξαφνικά στο σπίτι της. «Δεν αισθάνομαι καλά», φέρεται να είπε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σπίτι της έσπευσε ο γυναικολόγος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί δεν τα κατάφερε.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη να γλιτώσουν και το μωρό, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα στο τμήμα νεογνών

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχε παραπονεθεί ότι έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΙΣΜΑ ΜΟΥ !ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΖΩΗ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΙ ΕΦΥΓΕΣ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑΚΑΙ ΤΟΣΟ…

Posted by Eleni Spanopoulou on Sunday, July 9, 2023

Η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου του πολιτιστικού ρεπορτάζ έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης της δημοσιογράφου Ελένης Σπανόπουλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. Yποκλίνομαι στη δύναμή σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό» έγραψε η Ελένη Σπανόπουλου το βράδυ της Κυριακής 9/7.