Στην Ίο άφησαν την τελευταία τους πνοή δύο νεαροί 17ετών από την Ιρλανδία που επισκέφθηκαν στην Ελλάδα για διακοπές, ενώ πληροφορίες που είδαν τη δημοσιότητα αναφέρουν ότι πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών.

Σύμφωνα με το Mega, οι νεαροί Ιρλανδοί ξεκίνησαν το Σάββατο από νωρίς το μεσημέρι να καταναλώνουν αλκοόλ. Η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κάποια στιγμή ο 17χρονος Max επιχείρησε να επιστρέψει στο κατάλυμα του με τα πόδια. Όταν οι φίλοι του γύρισαν στο δωμάτιο δεν τον βρήκαν και ξεκίνησαν να τον αναζητούν.

Λίγη ώρα μετά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν νεκρό σε γκρεμό. Μόλις ο κολλητός του φίλος έμαθε τον χαμό του υπέστη ανακοπή καρδιάς και κατέρρευσε.

Η είδηση ότι δύο φίλοι έχασαν τη ζωή τους με διαφορά μερικών ορών έκανε το γύρο του κόσμου.

Θρήνος στην Ιρλανδία

Ο Τύπος της Ιρλανδίας θρήνησε το χαμό των δύο νεαρών, με τον Indepedent να τονίζει πως «είναι ο εφιάλτης κάθε γονιού».

«Καταστροφική απώλεια. Δύο συμμαθητές χάνουν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ίο», έγραψε χαρακτηριστικά η Irish Mirror.

«Οι έφηβοι που ήταν μαθητές το σχολείο του Saint Michael, έκαναν ένα διάλειμμα στο νησί της Ίου. Ένα παραδεισένιο νησί πενθεί. Το υπουργείο Εξωτερικών έχει επιβεβαιώσει τον θάνατο 2 μαθητών ενώ βρίσκονταν στην Ελλάδα», ανέφερε το κανάλι RTE NEWS.