Ανεξάρτητα από την ηλικία, την καθημερινότητα και τις προτεραιότητές μας, όλοι θέλουμε να ζούμε την ζωή μας στο μέγιστο. Για να το πετύχουμε, η καλή υγεία και η ευεξία είναι απαραίτητες. Γι’ αυτό το λόγο, όλοι μας χρειαζόμαστε ασφάλεια υγείας, ωστόσο δε χρειαζόμαστε όλοι την ΙΔΙΑ ασφάλεια. Ο καθένας μας έχει τις δικές του προσωπικές ανάγκες, οι οποίες εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως η φάση ζωής στην οποία βρίσκεται.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Μιχάλη, 50 ετών, που του αρέσει να χρησιμοποιεί ψηφιακές εφαρμογές για να τα κάνει όλα εύκολα και γρήγορα και να είναι συνεχώς σε κίνηση. Κανείς δεν κινείται σαν αυτόν… ωστόσο, οι πολλές του δραστηριότητες μπορεί να τον φέρουν αντιμέτωπο με μικροατυχήματα. Ό,τι και να του συμβεί, σοβαρό ή μη, χρειάζεται ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που να του παρέχει ιατρική υποστήριξη και υπηρεσίες όπως τηλεσυνεδρίες με γιατρούς, 24/7 εξειδικευμένη συμβουλευτική, αλλά και εξατομικευμένες προτάσεις για να βελτιώσει τη φυσική του δραστηριότητα και να τον βοηθούν να υιοθετεί καθημερινά υγιεινές συνήθειες. Με αυτόν τον τρόπο ο Μιχάλης βρίσκει το δικό του βηματισμό με ένα πρόγραμμα υγείας στα μέτρα του.

Από την άλλη, ο Άρης 44 ετών, ταξιδεύει συχνά με την οικογένειά του και δε βάζει τίποτε πιο πάνω από την υγεία των παιδιών του. Προτεραιότητα του να διασφαλίσει την υγεία τους έχοντας άμεση πρόσβαση σ’ ένα κορυφαίο δίκτυο υπηρεσιών υγείας και νοσοκομείων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τέλος, η Βίκυ 32 ετών, απόλυτα αθλητικός τύπος, έχει μάθει να αγωνίζεται και να επιβραβεύεται γι’ αυτό με αποτέλεσμα να έχει ανάγκη από ένα πρόγραμμα υγείας που την ανταμείβει κάθε φορά που κατακτά τους στόχους της.

Εσύ ποιανού το πρόγραμμα ασφάλισης θα διάλεγες; Πιθανότατα κανενός, διότι όπως ο Μιχάλης, ο Άρης και η Βίκυ, έτσι και εσύ χρειάζεσαι μία ασφάλεια υγείας κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Μήπως αναζητάς λοιπόν ένα πρόγραμμα όπου τα χαρακτηριστικά και οι καλύψεις του να προσαρμόζονται με βάση το προφίλ σου και τις ανάγκες σου;

Δε χρειάζεται να ψάχνεις άλλο, διότι υπάρχει μία ασφαλιστική που συμμερίζεται τη φιλοσοφία σου και πιστεύει πως ο καθένας από εμάς είναι μοναδικά ξεχωριστός και ξεχωριστά μοναδικός. Ο λόγος για την Generali, μία ασφαλιστική που εξελίσσει συνεχώς τα προγράμματά της και είναι σε θέση να προσφέρει ευέλικτες λύσεις, προσωποποιημένες υπηρεσίες και έξυπνα εργαλεία που βελτιώνουν και διευκολύνουν την καθημερινότητά σου.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Life On, η Generali σου επιτρέπει να διαμορφώσεις το δικό σου οικοσύστημα υγείας. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις καθημερινή φροντίδα, από την πρόληψη έως και την τριτοβάθμια περίθαλψη. Παράλληλα, έχεις στη διάθεσή σου πρωτοπόρες υπηρεσίες και εφαρμογές που περιβάλλουν κάθε σου στιγμή, βελτιώνοντας την υγεία σου.

Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα φιλικό στο χρήστη και μπορείς να το εξακριβώσεις και μόνος σου μέσω του online εργαλείου υπολογισμού ασφαλίστρων σε 4 μόλις βήματα:

  • Βήμα 1ο: Επιλέγεις τις καλύψεις που σε ενδιαφέρουν
  • Βήμα 2ο: Προσαρμόζεις τις επιλογές σου στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου
  • Βήμα 3ο: Λαμβάνεις την προσφορά στο email σου
  • Βήμα 4ο: Ολοκληρώνεις την αγορά μέσω του ασφαλιστικού συμβούλου και λαμβάνεις εξατομικευμένη υποστήριξη

Μέσα από τα παραπάνω βήματα, το Life On σε βάζει στο επίκεντρο, δίνοντας τον έλεγχο της ασφάλισης υγείας στα χέρια σου και σου παρέχει μία πληθώρα επιλογών για να διαλέξεις εσύ, αυτές που ταιριάζουν στον δικό σου τρόπο ζωής. Οι επιλογές που σου δίνονται επικεντρώνονται σε 4 βασικούς άξονες υγείας:

  • Πρόληψη: Η καλή υγεία ξεκινάει από την πρόληψη! Με ειδικά σχεδιασμένες και διαφορετικής έκτασης προληπτικές εξετάσεις, ανάλογα με την ηλικία και το φύλο σου, για να επιλέξεις τις κατάλληλες για ‘σένα
  • Εξωνοσοκομειακή κάλυψη: Κατά μέσο όρο ένας ενήλικας αρρωσταίνει 3 έως 4 φορές το χρόνο και το μέσο κόστος των εξωνοσοκομειακών εξόδων φτάνει τα 300 ευρώ / έτος. Για να έχεις πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου δίκτυο γιατρών κάθε ειδικότητας και κάλυψη για διαγνωστικές εξετάσεις, μπορείς να διαλέξεις μία από τις επιλογές που σου παρέχει το Life On για να είσαι καλυμμένος όλο το χρόνο.
  • Νοσηλεία: Στις περιπτώσεις εκείνες που λόγω ατυχήματος, ασθένειας ή κάποιου επείγοντος περιστατικού χρειαστεί να νοσηλευτείς, να παραμείνεις σε μονάδα εντατικής θεραπείας ή να υποβληθείς σε χειρουργική επέμβαση, στο Life On της Generali έχεις τέσσερις επιλογές, ειδικά σχεδιασμένες για διαφορετικές ανάγκες και προφίλ. Μάλιστα, μπορείς να επιλέξεις είτε ατομική ασφάλιση είτε οικογενειακή, εξασφαλίζοντας ένα προνομιακό πρόγραμμα για όλα τα μέλη της οικογένειάς σου, όποια μορφή κι αν έχει αυτή.
  • Αποκατάσταση: Σε περίπτωση που χρειαστείς περαιτέρω παρακολούθηση ή ιατρική φροντίδα μετά τη νοσηλεία, απλά επιλέγεις την κάλυψη που σου ταιριάζει και εξασφαλίζεις την πλήρη ανάρρωσή σου!

Επιπλέον, όπως και αν διαμορφώσεις τις καλύψεις σου, η Generali πλαισιώνει τις επιλογές σου με έξυπνες υπηρεσίες και εφαρμογές, δημιουργώντας μία ασπίδα ασφάλειας και φροντίδας, γύρω από σένα και την οικογένεια σου, όπου και αν βρίσκεσαι προσφέροντάς σου μία ολιστική εμπειρία ασφάλισης…

more than insurance!

Το πρόγραμμα υγείας Life On δεν εξαντλείται στις παραδοσιακές ασφαλιστικές καλύψεις, αλλά σου προσφέρει ολιστική φροντίδα και πολλά περισσότερα. Κάνε τηλεσυνεδρίες με γιατρούς πολλών ειδικοτήτων, οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείς, κλείσε ραντεβού για γιατρούς και εξετάσεις online και δημιούργησε τον προσωπικό σου ιατρικό φάκελο, με την εφαρμογή My eDoctor.

Απόκτησε έναν ψηφιακό σύμβουλο υγείας & ευεξίας στο κινητό σου με την εφαρμογή My Health IQ και διαμόρφωσε το προσωπικό σκορ υγείας σου, καταγράφοντας τις καθημερινές σου δραστηριότητες / συνήθειες (ύπνος, διατροφή, σωματική κίνηση, συναισθήματα). Θέσε τους στόχους για να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου και λάβε προσωποποιημένα tips που σε κινητοποιούν με επιβραβεύσεις και προνόμια κάθε φορά που ανεβάζεις στο σκορ υγείας σου.

Κάνε γυμναστική όπου κι αν βρίσκεσαι με πρόσβαση στην πλατφόρμα My eGym όπου video & live gym sessions από τους εξειδικευμένους trainers του Holmes Place σε βάζουν σε πρόγραμμα για να διαμορφώσεις, εντελώς δωρεάν, όπως θες το πλάνο εκγύμνασής σου, ανάλογα με τις ώρες που διαθέτεις και το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης. Δες τη φυσική σου κατάσταση μα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα αποκτώντας παράλληλα προνομιακή πρόσβαση σε διατροφολόγους για να διαμορφώσεις ένα ισορροπημένο πλάνο διατροφής.

Απευθύνσου σε ψυχικούς υγείας είτε με online είτε με δια ζώσης ραντεβού για να διατηρείς την ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τις ανάγκες του εαυτού σου.

Σε κάθε περίπτωση, με το Life On η ασφάλιση της υγείας πλαισιώνει 360ο την ζωή σου με φροντίδα και προστασία ανά πάσα στιγμή και για κάθε σου ανάγκη, είτε πρόληψης και ευεξίας, είτε επείγουσας ιατροφαρμακευτικής φύσης.

Ανακάλυψε τώρα τις καινοτόμες λύσεις υγείας που προσφέρει η Generali και επίλεξε μεταξύ πολλαπλών καλύψεων, φτιάξε το συνδυασμό που ταιριάζει στο προφίλ και τις ανάγκες σου και δημιούργησε το δικό σου ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας, βήμα – βήμα.

Φυσικά, σε περίπτωση που έχεις απορίες και χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και να επικοινωνήσει ένας ασφαλιστικός σύμβουλος μαζί σου. Με περισσότερους από 3.500 συμβούλους στο δίκτυο της Generali το μόνο σίγουρο είναι ότι πάντα θα βρίσκεται κάποιος δίπλα σου με αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις, ώστε να βρεις την ιδανική ασφάλεια για εσένα και την οικογένειά σου.

Επειδή λοιπόν ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, εμπιστεύσου την ασφαλιστική που εστιάζει στη μοναδικότητα σου και σου προσφέρει λύσεις φτιαγμένες από σένα για σένα!

Μάθε περισσότερα εδώ.