Ο καθένας μας έχει τη δική του εικόνα για το πώς θα μπορούσε να είναι η ιδανική γειτονιά. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς σίγουρα θα συμφωνούσαμε ότι θα θέλαμε να είναι γεμάτη πράσινο, έτσι ώστε να μπορούμε να την απολαμβάνουμε στο έπακρο.

Κάπως έτσι οραματίζεται και η ΦΙΞ, η αγαπημένη μας ελληνική μπύρα, τις γειτονιές της χώρας μας και γι’ αυτό αναλαμβάνει δράση, μέσα από την ιδιαίτερη πρωτοβουλία «Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας». Μάλιστα, σε αυτή μπορούμε να συμμετέχουμε και εμείς, κάνοντας έτσι τη διαφορά στις ζωές όλων μας.

Για την εκπλήρωση του στόχου της, η ΦΙΞ συνεργάζεται και στηρίζει, για μία ακόμη χρονιά, τον εθελοντικό περιβαλλοντικό οργανισμό We4All, και μαζί συνεχίζουν την «πράσινη» ανάπτυξη που ξεκίνησαν πέρυσι. Έτσι, σε συνέχεια της περσινής δράσης, όπου πραγματοποιήθηκαν 2.500 φυτεύσεις σε 6 γειτονιές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και σε περιοχές της βόρειας Εύβοιας, φέτος, η ΦΙΞ στοχεύει σε 3.000 φυτεύσεις σε 20 γειτονιές της Αττικής, Θεσσαλονίκης και Χαλκίδας, έως τον Σεπτέμβριο.

Και μάλιστα, σε αυτό το έργο της ΦΙΞ, μπορείς να συνεισφέρεις και εσύ, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να κερδίσεις πολλά πλούσια δώρα!

Ο τρόπος είναι ιδιαίτερα απλός και γρήγορος. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να βρεις στις συσκευασίες ΦΙΞ με την σχετική σήμανση τον μοναδικό κωδικό (κάτω από το καπάκι στις φιάλες ή στο δαχτυλίδι στα κουτάκια), να τον συμπληρώσεις στη σχετική φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στο site geitoniesfix.gr και να μπεις στις εβδομαδιαίες και μηνιαίες κληρώσεις που θα αναδείξουν συνολικά 500 τυχερούς μέχρι το τέλος Ιουλίου

«Κάνε το καλό με τον κωδικό» ομορφαίνοντας παρέα με τη ΦΙΞ, τις γειτονιές της πόλης! 

Παράλληλα με τις ελληνικές γειτονιές, η ΦΙΞ ανανεώνει και την εικόνα της, μέσα από τις νέες της συσκευασίες που αγκαλιάζουν τις ρίζες της, και εκφράζουν εκ νέου την ταυτότητά της με έναν σύγχρονο τρόπο. Αποκτάει πλέον πιο λιτές γραμμές, κρατώντας τα πιο αυθεντικά στοιχεία της ιστορίας της και με τον εμβληματικό ρόμβο σε κυρίαρχο ρόλο, οι νέες συσκευασίες αναδεικνύουν την πορεία της μάρκας στο χρόνο και γίνονται σημείο συνάντησης του χθες και του σήμερα. 

Με αυτόν τον τρόπο, η ΦΙΞ μας εμπνέει να κρατήσουμε τα καλύτερα από το παρελθόν και να χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας!