Η 23χρονη Ιφιγένεια Μήτσκα επιβεβαιώθηκε πως βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη και ο δικηγόρος της οικογένειας της, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από την θέση στην οποία κάθονταν.

«3ο βαγόνι, θέση 67, η θέση της άτυχης 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα», γράφει ο Στέλιος Σούρλας στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στο Facebook.

Σημειώνεται, ότι η ταυτοποίηση της σορού έγινε μέσω της μεθόδου DNA.

3ο βαγόνι, θέση 67, η θέση της άτυχης 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα.

Posted by Στέλιος Σούρλας Δικηγόρος on Thursday, March 2, 2023

Ήταν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της στο μοιραίο ταξίδι

Ο δικηγόρος, σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, «Super Κατερίνα», πως το μοιραίο βράδυ, μαζί με το κορίτσι ήταν συνοδοιπόρος της και ο αρραβωνιαστικός της. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 23χρονη Ιφιγένεια που σπούδαζε διοίκηση επιχειρήσεων, επέστρεφε με τον αρραβωνιαστικό της στα Γιαννιτσά, στον τόπο καταγωγής της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αρραβωνιαστικός της Ιφιγένειας, αμέσως μετά τη σύγκρουση, δοκίμασε να δει αν είχε σφυγμό η αρραβωνιαστικιά του, και είχε σφυγμό. Από τη στιγμή που ο ίδιος βγήκε από το βαγόνι, το πρώτο πράγμα που είπε στους διασώστες ήταν «κοιτάξτε την κοπέλα μου, πάρτε την κοπέλα μου».