Ο Γιώργος, ο Δημήτρης και η Μαρία έχουν ένα κοινό: την αγάπη τους για τα αυτοκίνητο τους. Από εκεί και πέρα διαφέρουν στα πάντα, ακόμη και στο κοινό τους πάθος. Το αυτοκίνητο του Γιώργου είναι ένα σπορ κόκκινο και με πολλές μετατροπές, ώστε να ξεχωρίζει όταν οργώνει την άσφαλτο. Ο Δημήτρης αγαπάει το μικρό σμαρτάκι του για την ανεξαρτησία που του προσφέρει και το βλέπει σαν προέκταση του εαυτού του. Τέλος, η Μαρία χαίρεται που έχει ένα μεγάλο αυτοκίνητο, ικανό να χωρέσει ολόκληρη την οικογένεια της και που ανταπεξέρχεται στα συχνά πέρα δώθε. Και οι τρεις είναι μοναδικοί ακόμη και όταν πρόκειται για το κοινό τους χαρακτηριστικό.

Δεν θα ήταν υπέροχο λοιπόν, να μπορεί ο καθένας τους να βρει μία ασφάλεια αυτοκινήτου, που να ανταποκρίνεται ακριβώς στις μοναδικές ανάγκες του και του αυτοκίνητου του;

Η απάντηση που βγαίνει αβίαστα είναι ΝΑΙ. Όμως πόσο εύκολο είναι να βρούμε την κατάλληλη ασφάλεια αυτοκινήτου για εμάς και να επιλέξουμε καλύψεις που θα μας προστατεύουν ουσιαστικά όχι μόνο σε περίπτωση ενός συμβάντος, αλλά κάθε μέρα όσο οδηγούμε;

Η Generali αναγνωρίζει τη μοναδικότητα του καθενός την οποία και προσπαθεί να την μεταφράσει μέσα από τα ασφαλιστικά της προϊόντα και την εξειδικευμένη εξυπηρέτηση που προφέρει μέσω των ασφαλιστικών της συμβούλων. Με αυτή τη φιλοσοφία, δημιουργεί την ασφάλεια αυτοκινήτου (Speed On), που δίνει τη δυνατότητα στον εκάστοτε οδηγό να επιλέξει ανάμεσα σε τρία κλιμακούμενα προγράμματα Ασφάλισης Αυτοκινήτου. Έτσι, όσο διαφορετικοί και αν είναι ο Γιώργος, ο Δημήτρης και η Μαρία, το σίγουρο είναι ότι θα βρουν ασφαλιστική κάλυψη κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους.

Έτσι, για παράδειγμα ένας οδηγός σαν τον Δημήτρη, που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις θα επιλέξει το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης Speed On, ωστόσο θα ενισχύσει το πρόγραμμα του με “προαιρετικές καλύψεις” για να έχει 24ώρη Οδική Βοήθεια όπου κι αν βρίσκεται και φροντίδα ατυχήματος με άμεση επισκευή της ζημιάς χωρίς εκταμίευση χρημάτων.

Για έναν οδηγό σαν την Μαρία που η ασφάλεια της οικογένειας της είναι το παν, θα επιλέξει την Speed On: Πυρός και Κλοπής. Παράλληλα, θα ενισχύσει την ασφάλεια με την επιλογή “αστικής ευθύνης προς Τρίτους από Ρυμουλκούμενο Όχημα” προκειμένου να καλύπτεται η ευθύνη της, όταν χρησιμοποιεί το τρέιλερ για τις οικογενειακές διακοπές.

Από την άλλη, για τον Γιώργο που έχει επενδύσει τα πάντα στο αυτοκίνητο του, η Speed On: Μικτή θα τον καλύψει στο έπακρο.

Και φυσικά, η ευελιξία επιλογών δεν σταματά εκεί! Για παράδειγμα, σε περίπτωση ζημιάς του οχήματός ή τροχαίου, ο ενδιαφερόμενος καλεί τη Φροντίδα Ατυχήματος της Generali και επιλέγει είτε, να περιμένει τον εξειδικευμένο συνεργάτη ο οποίος και θα τον βοηθήσει να συντάξει τη δήλωση ατυχήματος και θα συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε να ολοκληρώσει εξ’ αποστάσεως τη δήλωση ατυχήματος με βίντεο κλήση. 

Σε κάθε περίπτωση οποιοδήποτε συμβάν κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις, με το Speed On έχεις 24ώρη Οδική Βοήθεια, άμεση αποκατάσταση της ζημιάς σε κορυφαίο δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων και απευθείας πληρωμή από την Generali! 

Επιπλέον, όποιες επιλογές κι αν κάνεις, ό,τι αυτοκινήτο κι αν οδηγείς το Speed On σε επιβραβεύει για την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά με την εφαρμογή My Drive. Εσύ απλά την ενεργοποιείς, ακολουθείς τα tips ασφαλούς οδήγησης και διαμορφώνεις το δικό σου προσωπικό σκορ οδήγησης. Όσο υψηλότερο το σκορ, τόσο μεγαλύτερες εκπτώσεις και προνόμια απολαμβάνεις! 

Εσύ με ποιον οδηγό ταυτίζεσαι; Με τον Γιώργο, τον Δημήτρη ή τη Μαρία; Ό,τι τύπος οδηγού και αν είσαι, όποιες και αν είναι οι ανάγκες σου από το αυτοκίνητο σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι στην Generali θα βρεις λύσεις με επιλογές που εσύ καθορίζεις, ενώ βρίσκεται δίπλα σου ανά πάσα στιγμή!

Μπες στο site της Generali, συμπλήρωσε τα στοιχεία του αυτοκινήτου σου, σύγκρινε το κόστος και τις καλύψεις των διαφορετικών προγραμμάτων και επίλεξε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου. Δες το ενδεικτικό  κόστος για τα ασφάλιστρά σου και επικοινώνησε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο για να ολοκληρώσεις τη διαδικασία παραμετροποιώντας ακόμη περισσότερο την ασφάλισή σου και να έχεις πάντα δίπλα σου κάποιον ανά πάσα στιγμή! 

Απόλαυσε την οδήγηση χωρίς έγνοιες με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου.

Μάθε περισσότερα εδώ!