Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου για την δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι συνεχίζονται εντατικά και αφορούν τον 22χρονο σύντροφο της, ενώ σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο ίδιος είχε εμπλοκή σε συμπλοκή με ανηλίκους.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, στις 27 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, ο 20χρονος είχε συμπλοκή με ανήλικους έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Μπουρνάζι. Μάλιστα, είχε τραυματιστεί από μαχαίρι, ενώ τότε η 17χρονη είχε καταθέσει υπέρ του.

Υπενθυμίζεται, ότι οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν από την πρώτη στιγμή στραφεί σε αυτόν, καθώς εξαφανίστηκε από την στιγμή που πραγματοποιήθηκε η δολοφονία. Επίσης, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον 22χρονο ήρθαν σε επαφή με δικηγόρο το βράδυ της Πέμπτης και δεν αποκλείεται ο φερόμενος ως δράστης της φρικτής δολοφονίας να παραδοθεί.

Σημειώνεται πως η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbeast, εξετάζει μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο να ψάχνει δίοδο διαφυγής προς τα Βαλκάνια, μέσω κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών, για τον 22χρονο Πακιστανό.