Προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου για δυνητικά πλημμυρογόνες βροχές /καταιγίδες το επόμενο 48ωρο. Όπως σημειώνει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία επιμένουν για ένα 48ωρο με ιδιαίτερα άστατο καιρό σε αρκετές περιοχές της χώρας.

«Αν και οι βροχές/ καταιγίδες μπορεί να είναι ισχυρές οπουδήποτε στους παρακάτω χάρτες με τις αποχρώσεις, ο κίνδυνος για αιφνίδια πλημμυρικά φαινόμενα αλλά και από τους ανέμους που συνδέονται με τις καταιγίδες μεγαλώνει περισσότερο στις περιοχές όπου οι χρωματισμοί στους παρακάτω χάρτες γίνονται πιο πορφυροί (κυρίως από τις κιτρινοπορτοκαλί και πλησιάζουν προς το μωβ) όπου και δεν αποκλείεται να έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια!!!», τονίζει σε ανάρτησή του ο Σάκης Αραμνούτογλου.

«Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα του Σαββάτου πρώτα στα δυτικά και βόρεια και από τις πρωινές ώρες της Κυριακής και στην υπολοιπη χώρα!!

Καλό θα είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας!!», καταλήγει.