Μία 72χρονη μητέρα και ο 50χρονος ανασύρθηκαν νεκροί στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης. Οι δύο τους βρέθηκαν δεμένοι με χειροπέδες στο αυτοκίνητό τους που έπεσε στη θάλασσα. «Ήταν πολύ πονεμένοι άνθρωποι» αποκαλύπτουν οι γείτονες ενώ συγγενής μιλάει για το δράμα που βίωναν και τις προσπάθειες που έκανε ώστε να τους βοηθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr τα δύο άτομα ήταν δεμένα με χειροπέδες μεταξύ τους, ενώ είχαν δεθεί με χειροπέδες και στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Επίσης, φαίνεται πως είχαν δέσει επάνω τους σακιά με άμμο.

Πίσω από την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη κρύβεται ένα οικογενειακό δράμα. Πριν από δύο χρόνια ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Λίγο καιρό αργότερα ο πατέρας έφυγε από τη ζωή μην μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί στην οικογένειά του.

Όπως μεταδίδει το ThessToday.gr γείτονας της οικογένειας επισημαίνει ότι μετά τους δύο θανάτους η μητέρα και ο γιος είχαν περιορίσει σημαντικά τις κοινωνικές συναναστροφές τους.

«Ήταν πολύ ήσυχοι άνθρωποι. Δεν μιλούσαν πολύ»

Παράλληλα, οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την οδύνη τους για την τραγική κατάληξη της οικογένειας. «Ήταν πολύ ήσυχοι άνθρωποι. Δεν μιλούσαν πολύ και δεν τους βλέπαμε πολύ, λέγαμε μόνο μια καλημέρα. Η οικογένεια ήταν πολύ πονεμένοι άνθρωποι. Είμαστε συγκλονισμένοι και δεν μπορούμε να πιστέψουμε το κακό που έγινε και πως πήραν την απόφαση να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Ξεκληρίστηκε ολόκληρη η οικογένεια» τονίζουν.

Θείος του 50χρονου επεσήμανε πως στάθηκε στο πλευρό της 72χρονης και του ανηψιού του ώστε να ξεπεράσουν ψυχολογικά τον χαμό των δικών τους ανθρώπων, όμως ποτέ δεν πίστεψε ότι θα έφταναν στο σημείο να βάλουν τέλος στην ίδια τους τη ζωή και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.

«Είχε αναφέρει πως ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της»

«Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας καθώς χάθηκε ολόκληρη η οικογένεια μέσα σε ενάμιση χρόνο. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά, ούτε η μητέρα ούτε ο γιος. Προσπαθούσα να τους βοηθήσω όπως μπορούσα. Τελευταία φορά τους είδα το Σάββατο αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που θα ακολουθούσε», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ThessToday.gr και πρόσθεσε «δυστυχώς η μητέρα είχε αναφέρει αρκετές φορές ότι θα ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της. Είχαν νοσηλευτεί και οι δύο σε ιδρύματα πριν από λίγο καιρό. Λυπάμαι πολύ για ό,τι έγινε».

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη εκτίμηση από την ιατροδικαστή δεν έδειξε ίχνη πάλης στα χέρια της μητέρας και του παιδιού της, ενώ αύριο αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή στις σορούς των θυμάτων.