Η MINERVA υποδέχεται τη νέα σεζόν και παρουσιάζει μια άκρως ανανεωμένη συλλογή για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί. Euphoria είναι η κύρια πηγή έμπνευσης και το βασικό μήνυμα της συλλογής. Συναίσθημα ανείπωτης ευτυχίας και ολοκληρωτικής ελευθερίας. Μια αίσθηση που μας έχει λείψει.

Floral μοτίβα, ρίγες και καρό αποτελούν αγαπημένες επιλογές κάθε γυναίκας που αναζητά άνεση, ποιότητα και στυλ, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Λεπτομέρειες από δαντέλα, χρώματα του ουρανού και της θάλασσας, συνθέτουν μια μοναδική συλλογή. Ενώ, παιχνιδιάρικα μοτίβα και color blocking σε μεγάλα γεωμετρικά σχήματα και ψηφιδωτά που θυμίζουν animal print, αποτελούν ασύγκριτες επιλογές για το απόλυτο καλοκαιρινό look

Η συλλογή των ανδρικών πιτζαμών, χαρακτηρίζεται από δροσερά υφάσματα που προσφέρουν άνεση και κομψότητα μέσα από μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων,  από αγαπημένα και διαχρονικά print ως και on-trend μοτίβα. Πιτζάμες και μεμονωμένα κομμάτια προσδίδουν το απόλυτο comfort στυλ, με κομψές και ανάλαφρες γραμμές που κάθε απαιτητικός άνδρας αναζητά.  

Γυναικεία εσώρουχα εμπνευσμένα από τις νύμφες του βουνού και των νερών, με λεπτομέρειες από περίτεχνες δαντέλες και διαφάνειες σε χρώματα που δημιουργούν έντονο το αίσθημα της ψυχικής ευεξίας, συνθέτουν μια μοναδική επιλογή ανανέωσης.

Η βρεφική και παιδική συλλογή, συνδυάζει την γνωστή ποιότητα MINERVA για αγόρια και κορίτσια έως 16 ετών, με χαριτωμένα τυπώματα και χρώματα που κάθε παιδί και γονιός θα λατρέψει!

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στα καταστήματα MINERVA σε Ελλάδα και Κύπρο, σε επιλεγμένα σημεία, shop n shop και στο eshop minerva.gr.