Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και αναφέρθηκε στην οικογένεια από την Πάτρα με τα τρία νεκρά παιδιά, κάνοντας ειδική αναφορά σε πληροφορίες που βγήκαν στη δημοσιότητα για την σχέση του ζευγαριού.

Ο ποινικολόγος που έχει αναλάβει την νομική εκπροσώπηση και των δύο, δήλωσε ότι η μητέρα ήθελε να ζητήσει διαζύγιο και όχι ο πατέρας, ενώ χαρακτήρισε «ανακρίβειες» όσα έχουν ακουστεί για το ζευγάρι.

«Το τι ανακρίβειες έχουν ακουστεί για εκείνους δεν περιγράφονται. Βγήκανε και υπονοήσαν ότι, όταν το ζευγάρι πήγε να χωρίσει, η μητέρα ενδεχομένως να έκανε κάτι για να επιστρέψει ο σύζυγος. Αυτό είναι λάθος. Η μητέρα όταν έγινε αυτό το περιστατικό ήθελε να χωρίσει με τον σύζυγό της, όχι ο πατέρας», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «βγήκαν και κατηγορήσαν το ζευγάρι ότι αφού είχαν χάσει τα δύο τους παιδιά, πώς είναι δυνατόν να έχουν πάει σε μία συναυλία. Το ξέρετε ότι πήγαν καλεσμένοι στη συγκεκριμένη συναυλία για να βρουν τον συγκεκριμένο τραγουδιστή, μέσω ανθρώπου, επειδή θα γινόταν συναυλία για λογαριασμό του τρίτου παιδιού;».

«Καμιά φορά, ο πόνος των ανθρώπων μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους. Εγώ ξέρω ότι πήγα στο σπίτι των ανθρώπων. Είδα ένα σπίτι, σε όλους τους τοίχους, φωτογραφίες των παιδιών», πρόσθεσε στη συνέχεια.