Μπορεί να μην έχει περάσει καιρός από την αποτρόπαιη δολοφονία του 19χρονου Άλκη από χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη, όμως σημειώθηκε ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας και αυτή την φορά στη Καλαμαριά, ενώ τα στόματα παραμένουν κλειστά.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/2) όταν έξι άτομα επιτέθηκαν σε οπαδό του Άρη, ο οποίος κουρευόταν στο κομμωτήριο της οδού Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου απέφυγε να αναφέρει στους αστυνομικούς οπαδικές διαφορές. Στην ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι πρόκειται για τον άτυπο κώδικα τιμής μεταξύ των χούλιγκαν που ορίζει ότι κανένας δεν μιλά στην Αστυνομία.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς. Παράλληλα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους εξετάζουν τις λεπτομέρειες της επίθεσης αλλά και τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν

Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεση τους βίντεο από παρακείμενο κατάστημα, στο οποίο φαίνονται τα πρόσωπα των πέντε εκ των έξι εμπλεκομένων.