Απατεώνες… υποδύονται τους επόπτες Υγείας

Προειδοποίηση προς τους επαγγελματίες από την περιφέρεια Ανατολικής Αττικής


ΕΛΛΑΔΑ
18:47
29/05/2015
Απατεώνες... υποδύονται τους επόπτες Υγείας
1
loading

«Προσοχή», απατεώνες υποδυόμενοι του επόπτες Δημόσιας Υγείας ή υγειονομικούς υπαλλήλους, εκβιάζουν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων και ποτών σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

Αυτό επισημαίνει ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου σε επιστολή του προς τους Επαγγελματικούς Συλλόγους επισιτιστικών επαγγελμάτων,τους δήμους και τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής, με αφορμή πολλές καταγγελίες επαγγελματιών στην περιφέρεια.

Επίσης ο αντιπεριφερειάρχης εφιστά την προσοχή στους επαγγελματικούς συλλόγους, υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιοι υπάλληλοί της Δ/νσης Υγειονομικού ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π.Ε.Α.Α. είναι συγκεκριμένοι και διαθέτουν υπηρεσιακή ταυτότητα. Ασκούν τα καθήκοντά τους ανά δύο σε κάθε τομέα και δεν ενημερώνουν εκ των προτέρων για την ημέρα και ώρα των ελέγχων.

Τέλος, προτείνει σε όλους τους επαγγελματίες, κατά τον έλεγχο να ζητούν την υπηρεσιακή ταυτότητα και όταν πέφτουν θύματα εκβιασμού να το καταγγέλλουν στα αρμόδια Αστυνομικά Τμήματα ή στον Εισαγγελέα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Yiannis A.

    Αυτό φυσικά είναι διότι ζητήσανε λάδωμα για να μην τους γράψουν. Αυτά που κάνουν εδώ και χρόνια οι επίσημες υπηρεσίες. Θυμάμαι έναν φίλο είχε μια καφετέρια και πήγαινε ένας μια φορά στο τόσο και έπαιρνε "χαρτζηλίκι." Τελικά είχε πάρει σύνταξη και συνέχιζε να πηγαίνει Το έμαθε απο τον καινούργιο που πήγε μετά απο κάποια χρόνια για έλεγχο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει