Κάνουν χρήση ηρωίνης μέσα στα λεωφορεία στην Πάτρα

Νεαρός έπεσε σε κώμα με την ένεση δίπλα του μέσα στο λεωφορείο


ΕΛΛΑΔΑ
13:47
16/05/2015
Κάνουν χρήση ηρωίνης μέσα στα λεωφορεία στην Πάτρα
2
loading

Σκηνές βγαλμένες από ταινία εκτυλίσσονται σε καθημερινή σχεδόν βάση μέσα σε αστικά λεωφορεία που καλύπτουν τις ανάγκες λεωφορειακής γραμμής στην Πάτρα με αφετηρία επιβίβασης τον καταυλισμό στην Εγλυκάδα, όπως αναφερει το patrastimes.gr.

Τα οχήματα τους τελευταίους μήνες έχουν μετατραπεί σε χώρους όπου εξαρτημένα άτομα κάνουν χρήση ηρωίνης, με τους υπόλοιπους επιβάτες να παρακολουθούν κάθε φορά άφωνοι.

Αποκορύφωμα των όσων εκτυλίσσονται -όταν τα λεωφορεία είναι εν κινήσει - περιστατικό το οποίο σημειώθηκε στις 3.30 μετά το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, όταν νεαρός έχοντας κάνει χρήση ηρωίνης έπεσε σχεδόν σε κώμα, με την ένεση να βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του δρομολογίου πεσμένη δίπλα του και τους επιβάτες να παρακολουθούν εμβρόντητοι .

Η λεωφορειακή γραμμή στην οποία καταγράφονται όλα αυτά, είναι αυτή που καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της Εγλυκάδας, με την επιβίβαση των χρηστών να γίνεται από το καταυλισμό των ΡΟΜΑ που υπάρχει εκεί. απ’ όπου προμηθεύονται τις δόσεις τους.

Όπως καταγγέλλουν οδηγοί αλλά και επιβάτες , είναι μαθηματικά βέβαιο , πως είναι θέμα χρόνου να υπάρξει η καταγραφή του πρώτου νεκρού από χρήση ηρωίνης μέσα σε κάποιο από τα λεωφορεία τα οποία εκτελούν το συγκεκριμένο δρομολόγιο

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΠΟΛΙΤΗΣ

    Ήταν επί δημαρχίας του κ.Αβραμόπουλου στην Αθήνα. Γύρω στο 1996 Η Ομόνοια είχε μεταβληθεί σε ενα τεράστιο εργοτάξιο, όπου έχασκαν οι τρύπες του μετρό. Το πρώτο κατάστρωμα κάτω από το ξεραμένο συντριβάνι είχε μεταβληθεί σε ενα τεράστιο αηδιαστικό θέαμα. Έβγαινες το πρωί από το τρένο καί στις εξόδους του ΗΣΑΠ ήταν στρωμένα στρώματα-αηδιαστικοί βωμοί ανθρωπίνων θυμάτων. Οι ναρκομανείς έκαναν τις ενέσεις τους ξαπλωμένοι πάνω σ αυτά ανενόχλητοι. Ανοιχτές πυοροούσες πληγές, σύριγγες που έμπαιναν σε φλέβες, τουμπανιασμένα ανθρώπινα μέλη, άνθρωποι-ράκη που κινδύνευαν μέσα στην θολούρα τους να πέσουν μέσα στις γραμμές, ήταν μερικές από τις δεκάδες εικόνες που έχουν στοιχειώσει την μνήμη μου. Κανένας δεν ενδιαφέρονταν να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους προστατεύοντας παράλληλα την δημόσια υγεία. Ο κ.Αβραμόπουλος εκείνη την εποχή έδινε την estet παρουσία του από κανάλι σε κανάλι. Οι ΠαπαδοΣεμινοΜικρούτσικοι στα φόρτε τους εκείνη την εποχή περί πολλών τύρβαζαν. Σίγουρα πολλοί ήξεραν αλλά κανείς δεν μιλούσε γιατί άραγε??? Η αστυνομία επιτηδευμένα απούσα έστω και σαν απλή περιπολία είχε περάσει στο άλλο άκρο γιατί άραγε??? Να έφταιγαν άραγε οι αλλοδαποί? Οι Εβραίοι? ή Οι Μασώνοι???

  2. avatar XRISTINA PAPANIK

    ΔΗΛΑΔΉ, ΤΑ ΠΟΥΛΆΝΕ ΟΙ ΟΔΗΓΟΊ ΤΟΥ ΚΤΕΛ....ΌΠΩΣ ΉΔΗ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΈΣ ΑΠΌ ΠΌΛΗ ΣΕ ΠΌΛΗ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΏΝ.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει