Το όνομα παίκτη του Survivor έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας όχι για την συμμετοχή του στο reality και τις αγωνιστικές του επιδόσεις αλλά για το γεγονός πως φέρεται να έχει παρενοχλήσει σεξουαλική μια ανήλικη κοπέλα. Ο θείος του παίκτη του Survivor, ξέσπασε κατά της ανήλικης κοπέλας και τόνισε πως «δεν ισχύει τίποτα από αυτά».

«Δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Ο κάθε ένας βγαίνει και λέει […] μόλις κάποιος βγει στη δημοσιότητα, βγαίνουν και λένε τα υπέρ του λένε και τα κατά. 16 χρονών παιδάκι; Το χωριό είναι κλειστή κοινωνία. Ο ένας γνωρίζει τον άλλον. Χυλόπιτα να δώσεις σε μια γυναίκα μετά σε βγάζουν 1002 κατηγορίες. 16 χρονών δεν έχουν με τι να ασχοληθούν. Τόσο καιρό γιατί δεν βγήκε; Τώρα θυμήθηκε να βγει; Αυτά είναι παιδιάστικα πράγματα.

Παίζουν τα παιδάκια τώρα. Τι περιμένεις από ένα 16χρονο κορίτσι… Τόσο καιρό γιατί δεν έχει βγει να κάνει τώρα. Για να τα λέει αυτά, κάποια πρόφαση έχει τώρα... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και εγώ μπορεί αύριο να βγω να πω κάτι με το όνομά σου. Σημαίνει ότι όλα αυτά ισχύουν που λέω χωρίς αποδείξεις;» είπε μεταξύ άλλων ο θείος του παίκτη του Survivor σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Τετάρτης (19/01).