Το να αποκτήσεις έναν τετράποδο φίλο είναι σίγουρα μία από τις πιο όμορφες αποφάσεις που θα πάρεις. Πέρα όμως από όλη την αγάπη, τα χάδια και τις κουνιστές ουρές, μαζί της έρχεται και μια μεγάλη ευθύνη για το νέο μέλος της οικογένειας που χρειάζεται σωστή φροντίδα και φυσικά εκπαίδευση.

Η εκπαίδευση σκύλων έχει τεράστια σημασία, γι’ αυτό και χρειάζεσαι δίπλα σου τον κατάλληλο εκπαιδευτή που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τις συμπεριφορές του σκύλου σου και να διορθώσεις τυχόν προβληματικές αντιδράσεις ώστε να έχετε μια αρμονική συμβίωση εντός και εκτός σπιτιού. 

Η Themis Fousias K9 είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρία με έντονη δραστηριότητα τόσο στο χώρο της εκπαίδευσης σκύλων, όσο και στον τομέα της επιμόρφωσης εκπαιδευτών σκύλων.

Με έδρα στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, διαθέτει παραρτήματα εκπαίδευσης σκύλων σε 24 συνολικά πόλεις της Ελλάδας, τα οποία στελεχώνουν απόφοιτοι της σχολής εκπαιδευτών της.

Η εκπαίδευση σκύλων από τους επαγγελματίες της Themis Fousias K9 στοχεύει στην καλλιέργεια μιας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ του σκύλου και του κηδεμόνα. Είτε πρόκειται για κουτάβι, είτε για ενήλικο σκύλο, η εκπαίδευση γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε ουσιαστικά ο σκύλος να μάθει να υπακούει εσένα και όχι τον εκπαιδευτή. 

Ο Θέμης Φούσιας αλλά και όλοι οι επαγγελματίες εκπαιδευτές της εταιρίας διαθέτουν την κατάλληλη εμπειρία και προσφέρουν υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εκάστοτε ζώου.

Πέρα από τις προσωπικές συνεδρίες, η Themis Fousias K9 προσφέρει και δωρεάν ομαδικά μαθήματα σε όσους κηδεμόνες έχουν παρακολουθήσει ήδη κάποιο από τα εκπαιδευτικά της προγράμματα. Τα ομαδικά μαθήματα αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία κοινωνικοποίησης και συμβάλλουν ώστε να γίνει η συναναστροφή του σκύλου σου με άλλους σκύλους και ανθρώπους πιο ευχάριστη. 

Σχολή εκπαιδευτών για ανθρώπους με αγάπη και πάθος για την εκπαίδευση σκύλων

Πέρα από τις υπηρεσίες εκπαίδευσης των τετράποδων φίλων σου, η Themis Fousias K9 διαθέτει και σχολή εκπαιδευτών σκύλων. Η σχολή έχει ως βάση της τη Θεσσαλονίκη και από το 2021 κατέφτασε και στην Αθήνα με σκοπό να βοηθήσει όσους επιθυμούν να απασχοληθούν με το αντικείμενο της εκπαίδευσης σκύλων επαγγελματικά.

Προσφέρει θεωρητική αλλά και πρακτική κατάρτιση και εφοδιάζει όλους τους μελλοντικούς εκπαιδευτές με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να βοηθήσουν ουσιαστικά σκύλους και κηδεμόνες.

Είτε λοιπόν ενδιαφέρεσαι για εκπαίδευση σκύλων στην Αθήνα, είτε θέλεις να φοιτήσεις στη σχολή για να γίνεις εσύ ο ίδιος εκπαιδευτής σκύλων, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις με την ομάδα της Themis Fousias K9 για περισσότερες πληροφορίες.

themisfousiask9.gr