Ιδιαίτερα ευδιάθετος ήταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, στο οποίο βρισκόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού. Όπως είπε θα συνεχίσει τη θεραπεία στο σπίτι και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος με την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος.

«Είμαι καλά, όπως με βλέπετε. Οι γιατροί μου είπαν να κάνω θεραπείες στο σπίτι για να ανέβει το οξυγόνο, 10 με 15 μέρες. Όλοι με πήραν τηλέφωνο, όλος ο θίασος. Είμαι χαρούμενος, το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει. Τώρα κατάλαβα ότι ο κόσμος με αγαπάει αληθινά. Στη γιορτή μου έγινε χαμός. Τον “Νικοτιτανικό” θα τον ανεβάσουμε, να περάσει λίγο η πανδημία. Υγεία σε όλους, πάνω από όλα η υγεία» είπε στην κάμερα του Super Kατερίνα.

Στο πλευρό του και σήμερα η κόρη του Αννούλα με την οποία έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο, όπως είχε πει, σε σχέση με τα άλλα παιδιά του. Μάλιστα σε συνέντευξή του μέσα από το νοσοκομείο στην ίδια εκπομπή ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε πει: «Η Αννούλα μου είναι ο άγγελός μου. Και τα τρία τα παιδιά μου τα αγαπώ και αυτά με λατρεύουν, αλλά η Αννούλα είναι πιο κοντά μου».