Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο πρώην συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Σωτήρης Βακάρος. Ο ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού και φίλος του παρουσιαστή, μίλησε για τα αστεία που έκανε με στόχο να σοκάρει τους πάντες.

«Το πιο σημαντικό είναι να αποκατασταθούν όλα τα κορίτσια που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Πρέπει να αρχίσει να μιλάει και ο Στάθης, να τον ακούσουμε να μιλάει για να μας πει τι συμβαίνει. Να μας πει γιατί έχει προκληθεί όλο αυτό το γεγονός. Εγώ έχω την αίσθηση ότι ο Στάθης ζει το όνειρό του. Γνωρίζοντας τον Στάθη, ξέρω ότι έχει τον δικό του κόσμο, είναι πολύ μορφωμένος και πολύ έξυπνος. Αυτός το προκάλεσε αυτό που του συμβαίνει. Το είχε προγραμματισμένο, δεν ήταν κάτι που έτυχε γιατί γίνεται χρόνια αυτή η ιστορία. Άρα, είναι μια άλλη ζωή που δεν την ξέραμε» ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Βακάρος.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως: «Πάντα τα αστεία του προκαλούσαν σοκ και εμάς δεν μας άρεσαν. Έκανε διάφορα πράγματα είτε σε αεροπλάνα είτε σε σούπερ μάρκετ. Του άρεσε πάρα πολύ να σοκάρει κόσμο».

Εξοργισμένο το φιλικό περιβάλλον του παρουσιαστή

Ο πρώην συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Σωτήρης Βακάρος, το μεσημέρι της Πέμπτης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Love It», αναφέρθηκε στον παρουσιαστή και στις εξελίξεις που «τρέχουν» έπειτα και την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε σε βαθμό κακουργήματος αλλά και το γεγονός ότι θα περάσει τα Χριστούγεννα στο κρατητήριο μέχρι να απολογηθεί.

«Για τη δεύτερη ιδιότητα δεν γνώριζα τίποτα. Για την πρώτη, ότι ο Στάθης ήταν χείμαρρος, ότι του άρεσε να κάνει σοκαριστικά αστεία, να γελάει κλπ αυτό το ξέραμε. Αυτός ήταν ο Στάθης. Ο Στάθης είναι πολύ μορφωμένος, πανέξυπνος και έχει ένα αγγλικού τύπου χιούμορ» ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Βακάρος.

«Εμείς που τον γνωρίζουμε και ήμαστε και φίλοι του, έχουμε εξοργιστεί διπλά και τριπλά. Είμαστε πάρα πολύ θυμωμένοι, είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι και πάρα πολύ απογοητευμένοι» είπε στην συνέχεια αναφερόμενος στο κλίμα που επικρατεί στο φιλικό περιβάλλον του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις αποκαλύψεις και πρόσθεσε: «Είναι άνανδρο, δεν κάνουν έτσι οι άνδρες. Είναι μέγιστη αλητεία και θα πρέπει όπως και δήποτε να αποκατασταθούν πρώτα τα κορίτσια. Αυτό είναι όμως μόνο η αρχή, η νομική του τιμωρία».