Στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας στην Εύβοια έπεσαν τα πρώτα χιόνια καθώς εντείνονται τα φαινόμενα του νέου κύματος κακοκαιρίας. Οι ορεινές περιοχές του δήμου «ντύθηκαν» στα λευκά. Έντοχη χιονόπτωση καταγράφηκε επίσης και στα χωριά Κερασιά και Δρυμώνα.

«Χιονίζει αυτή την ώρα στα ορεινά του Δήμου μας!! Αύριο αναμένεται μεγάλη κακοκαιρία σε όλο τον Δήμο με βροχοπτώσεις στα πεδινά καθόλη την διάρκεια της μέρας και χιονοπτώσεις στα ορεινά!! Για ακόμα μια φορά μεγάλη προσοχή», δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Ταπουρνιώτης, σύμφωνα με το evima.gr.

Νωρίτερα, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου είχε αναφέρει πως η διάρκεια της μέρας (14/12) θα κυλήσει με ως επί το πλείστον χειμωνιάτικα σκηνικά σε όλη τη χώρα εκτός από τη δυτική Ελλάδα που θα απολαμβάνει μόνο λιακάδα. Είπε πως οι χιονοπτώσεις θα πυκνώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο Πήλιο και Εύβοια πάνω από τα 900 και 1.000 μέτρα. Επανάληψη των χιονοπτώσεων πάνω από 400 μέτρα – 600 μέτρα το πρωί της Τρίτης θα έχουμε στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική.