Μέρος από τις συζητήσεις που ισχυρίζεται ότι είχε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στη φυλακή για το έγκλημα των Γλυκών Νερών, θα δώσει ο Μένιος Φουρθιώτης μέσω της εφημερίδας του που επανακυκλοφορήσει την Κυριακή.

Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα αποκάλυψε πως στο πρωτοσέλιδα της εφημερίδας θα υπάρξει η υπόθεση των Γλυκών Νερών, ενώ ο Μένιος Φουρθιώτης θα παρουσιάζει την δική του εκδοχή για το έγκλημα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ότι γνωρίζει από τον καθ’ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν.

Σημειώνεται πως ο Μένιος Φουρθιώτης είχε συγκρατούμενο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο με τα κελιά τους στον Κορυδαλλό να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Τα ερωτήματα για την υπόθεση

Όπως ανέφερε η εκπομπή του STAR, κάτι που επιβεβαίωσε και ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης του ομίλου «Αποκαλυπτικά» Γιώργος Σφακιανάκης, η εφημερίδα του Μένιου Φουρθιώτη θα θέτει ορισμένα ερωτήματα για το έγκλημα.

Αυτά θα είναι:

  • Ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος;
  • Πώς συνδέεται η αυτοκτονία εστιάτορα με τη δολοφονία της Καρολάιν;
  • Τι φοβάται ο Μπάμπης και δεν μιλάει ποτέ σε κανέναν για την υπόθεση;
  • Ποιος εκβίασε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ομολογήσει ένα έγκλημα που δεν διέπραξε;

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σημειώθηκε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να γνωρίζει για το περιεχόμενο που θα έχει αυτή την Κυριακή η εφημερίδα του Μένιου Φουρθιώτη, ωστόσο δεν έχει καταθέσει

Πάντως, όπως ανέφεραν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Μπάμπης φέρεται γνωρίζει για το περιεχόμενο της εφημερίδας που θα κυκλοφορήσει.