Στην Εβδομάδα Μόδας βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που έγινε σύμβολο θάρρους μετά την απάνθρωπη επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την Έφη Κακαράτζουλα. Η Ιωάννα φορώντας την ειδική μάσκα στο πρόσωπό της έκανε την εμφάνισή της στο σόου μόδας στο Ζάππειο, όπως φαίνεται από story που δημοσίευσε ο σχεδιαστής Τάσος Μητρόπουλος.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη και την καταδικαστική απόφαση της δράστιδος, φωτογραφήθηκε μαζί με τον Τάσο Μητρόπουλο στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εβδομάδα μόδας

«Έχω αποφασίσει ότι θα προσπαθήσω να κάνω πράγματα που κάνουν όλοι»

Θυμίζουμε πως στην 36χρονη Εφη Κακαράντζουλα με ομόφωνη απόφασή του το δικαστήριο επέβαλε κάθειρξη 15 ετών για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η ίδια μιλώντας μετά την καταδικαστική απόφαση είπε, μεταξύ άλλων, ότι «έχω αποφασίσει ότι θα προσπαθήσω να κάνω πράγματα που κάνουν όλοι. Κάθε φορά πρέπει να βρίσκω καινούργιους τρόπους για να κάνω ακόμη και κάποια απλά πράγματα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι προσαρμοζόμαστε και βρίσκουμε τους τρόπους, τους βρίσκει η ζωή για εμάς».