Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης υπήρξε όταν ήταν φαντάρος στη Θεσσαλονίκη ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος. Ερωτηθείς για το ελληνικό #MeToo, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρξε και ο ίδιος θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και «μάλιστα τη γλίτωσε στο παρά τσακ».

«Αυτό είναι αλήθεια. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη, έκανα εκεί το στρατιωτικό μου και όταν είχαμε βγει έξω ως φαντάροι να διασκεδάσουμε, με πλησίασαν κάποιοι άνθρωποι. Κάποια στιγμή μού πρότειναν να πάμε να συνεχίσουμε στο τάδε σπίτι στην Περαία. Δέχθηκα, εντάξει, ήμουν και πιο μικρός. Δεν θεωρούσα δηλαδή ότι απειλούμαι. Και πάμε σε αυτό το σπίτι, αφού έγινε η ξενάγηση στον χώρο, μετά εξαφανίστηκαν οι δύο και έμεινα εγώ με τον έναν που προφανώς με ήθελε πιο πολύ» περιγράφει μιλώντας στην εκπομπή «Love it».

«Εκεί άρχισε να χαμηλώνει τα φώτα, ενώ οι άλλοι είχαν κλειδώσει την πόρτα. Με το που είδα αυτή την κίνηση λέω «καλά ήρθες, πώς θα φύγεις τώρα». Δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί αυτό το πράγμα, ειδικά όταν ο άνθρωπος αρχίζει και βάζει το χέρι του σε επίμαχα σημεία» εξομολογείται.

«Τελικά του εξήγησα με πολλή ψυχραιμία, δεν ξέρω που την βρήκα αν και μικρούλης, με πολιτισμένο τρόπο ότι εγώ δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Την γλίτωσα παρά τρίχα» καταλήγει.