Συγκλονίζουν οι εικόνες από το τροχαίο ατύχημα που είχε την περασμένη Παρασκευή ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος κατευθύνονταν προς τη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ΑΕΛ, όταν είχε το τροχαίο, από το οποίο το αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια.

«Να πάει στο δι@ολο το αυτοκίνητο. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνει κανείς αγωγή και στην Εθνική οδό. Και στην κατασκευάστρια εταιρεία» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο Πρωινό, το οποίο προέβαλε φωτογραφίες από το Ι.Χ. του ποινικολόγου.

«Είναι ένα 4Χ4 και είναι από τα ασφαλέστερα του είδους του. Στην ευθεία βρήκε λίμνη νερού και απογειώθηκε. Άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι το αυτοκίνητό του είναι ίδιο με αυτό που οδηγούσε ο Mad Clip το βράδυ που σκοτώθηκε και, όπως χαρακτηριστικά είπε «αν είχε δέντρο ή κολόνα και χτύπαγε πλάγια, που δεν έχεις πια προστασία από τους σάκους και το κεφάλι σου χτυπάει μπορεί να χάσεις μέχρι και τη ζωή σου γιατί σπάει η σπονδυλική στήλη».

Από το τροχαίο ατύχημα ο κ. Κούγιας απέκτησε μώλωπες ενώ όπως είπε ήταν τόσο σφοδρό, που η ζώνη ασφαλείας κόπηκε από τη βάση της.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.