Αλαλούμ γίνεται με τη διαθήκη του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου, που έφυγε από τη ζωή στις 23 Αυγούστου. Ο δικηγόρος του γιου του ηθοποιού, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, αναφέροντας πως διαθήκη κατατεθειμένη στο Ειρηνοδικείο δεν υπάρχει και η πλευρά θα προχωρήσει σε αποδοχή της κληρονομιάς του αείμνηστου ηθοποιού.

«Είχαμε την πρόθεση να έχουμε συνομιλία με την άλλη πλευρά και να έχουμε μια λύση, που δεν βρέθηκε. Ειπώθηκε ότι υπάρχει διαθήκη, ούτε ο συμβολαιογράφος έχει επικοινωνήσει μαζί μου, ούτε η άλλη πλευρά. Δεν μπορεί να εγκλωβιστεί ο Ηρακλής Βλάχος σε μία κατάσταση που δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει» είπε.

Ανέστης Βλάχος: Η κόρη του κοινοποιεί ιδιόχειρη διαθήκη

Ο κ. Παπαναστασίου κατέστησε σαφές πως ο όρος «αποδοχή κληρονομιάς» νοείται ως το γεγονός ότι, ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής αποδέχεται τα 3/8 της περιουσίας του, στην εξ αδιαθέτου κληρονομική διαδοχή ή το 37,5%.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega η κόρη του Ανέστη Βλάχου, Έλλη, αποφάσισε να κοινοποιήσει μία ιδιόχειρη διαθήκη την οποία είχε σφραγίσει ο ίδιος ο ηθοποιός πριν από 7 χρόνια. Μάλιστα υποστηρίζει πως την έχει καταθέσει στο Ειρηνοδικείο και έχει ήδη πάρει αριθμό πρωτοκόλλου και χρόνο δημοσίευσης τον Ιανουάριο του 2022. Όπως είπε δεν γνωρίζει τι γράφεται μέσα στην διαθήκη.

«Όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με όσα ειπώθηκαν τη Δευτέρα. Χθες ήμουν στη γραμματεία του Ειρηνοδικείου και δεν έχει κατατεθεί κάποια διαθήκη» είπε ο δικηγόρος.