Τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού στη Βόρεια Ελλάδα προσπαθεί να αυξήσει το υπουργείο Υγείας ανακοινώνοντας το πρόγραμμα των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ που από αύριο Τρίτη (12/10) θα βρίσκονται σε χωριά της Πιερίας, του Κικλίς, της Ξάνθης, της Δράμας, της Πέλλας, της Φλώρινας και των Σερρών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα χρησιμοποιούν στο «πλαίσιο της προσπάθειας για αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης σε χωριά της Βόρειας Ελλάδας».

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εμβολιασμών από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ

Πρόγραμμα εμβολιασμών

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γιωργαντάς «εμβολιαζόμαστε. Διασφαλίζουμε την ελευθερία μας. Προστατεύουμε εμάς τους ίδιους και τις οικογένειες μας».

«Αύριο, Τρίτη 12 Οκτωβρίου, κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την 4η ΥΠΕ, θα πραγματοποιήσουν εμβολιασμούς σε τοπικές κοινότητες και χωριά του Νομού μας» επισημαίνει.

«Καλώ κάθε Κιλκισιώτη που δεν έχει ήδη εμβολιαστεί, να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δίνει η Πολιτεία και να πραγματοποιήσει τον εμβολιασμό, του εύκολα και γρήγορα.

Το εμβόλιο εξακολουθεί να είναι το μοναδικό μας ισχυρό όπλο ενάντια στις νέες μεταλλάξεις του κορονοϊού. Μόνο ο εμβολιασμός μπορεί να διασφαλίσει ότι δεν θα χάσουμε ξανά την ελευθερία μας, δεν θα κινδυνεύσουν ξανά οι δουλειές και οι επιχειρήσεις μας. Μόνο με το εμβόλιο προστατεύουμε αποτελεσματικά τους εαυτούς και την οικογένειά μας» προσθέτει.

Δείτε την ανάρτησή του

Εμβολιαζόμαστε. Διασφαλίζουμε την ελευθερία μας. Προστατεύουμε εμάς τους ίδιους και τις οικογένειες μας.Αύριο, Τρίτη…

Posted by Georgios Georgantas on Sunday, October 10, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.