Νεφώσεις, σποραδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένουμε στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του Αιγαίου την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βορειοδυτικής και βόρειας Ελλάδας και από το απόγευμα και σε περιοχές της κεντρικής χώρας.

Σημαντική μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός κατά τη διάρκεια της νύχτας με ενίσχυση των βοριάδων, πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια ακόμα και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -8 έως 9 στη βόρεια Ελλάδα, 0 έως 12 στη δυτική Ελλάδα, -2 έως 13 στο βόρειο Αιγαίο και από 6 έως και 16 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν αρχικά από τα δυτικά έως και 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ, στρεφόμενοι από το βράδυ σταδιακά σε βόρειους έως 6 μποφόρ, ενισχυόμενοι από τα ξημερώματα έως και 10 μποφόρ τοπικά.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.