Νέα ένταση σημειώνεται αυτή την ώρα έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου. Είναι η δεύτερη συνεχής ημέρα που σημειώνονται επεισόδια.

Ομάδα ατόμων, πολλά από τα οποία με καλυμμένα τα πρόσωπα, έχει δημιουργήσει οδοφράγματα μπροστά από το σχολείο (στην οδό Σμύρνης) με κάδους απορριμμάτων στους οποίους έχει βάλει φωτιά. Αδιευκρίνιστο παραμένει αν μεταξύ των ατόμων βρίσκονται μαθητές του σχολείου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι άγνωστοι επιτέθηκαν κατά δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων που προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σχολείο.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά και έχουν αποκλείσει τους γύρω δρόμους.

«Το συγκεκριμένο σχολείο στον Εύοσμο όπως με ενημερώνει η διευθύντρια τελεί υπό κατάληψη από χθες. Είμαστε διαρκώς σε επαφή με την αστυνομία και με τη διεύθυνση του σχολείου. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι 50 άτομα, βάζουν φωτιές σε κάδους και υποκινούν επεισόδια. Οι μαθητές που απέχουν από τα μαθήματα τους παίρνουν απουσίες και τα υπόλοιπα παιδιά κάνουν μάθημα μέσω webex. Είναι μεγάλος ο προβληματισμός μας για όλα αυτά που συμβαίνουν σε ατά τα σχολεία όλες αυτές τις ημέρες, είναι πολλά τα ερωτηματικά και είμαστε σε διαρκείς διασκέψεις με υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και με τους εκπαιδευτικούς εκεί για να δούμε πως θα λυθεί το ζήτημα», δήλωσε στο Newsbeast, μιλώντας για την κατάσταση ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, Αλέξανδρος Κόπτσης.

Επεισόδια για δεύτερη ημέρα στο ΕΠΑΛ Ευόσμου

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: thesstoday.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.