Η υπόθεση με το 2χρονο κοριτσάκι που ξέχασαν για 5 ώρες δεμένο μέσα σε σχολικό έχει εξοργίσει το πανελλήνιο.

«Χτυπούσα πόρτες σε σπίτια για να βρω τον οδηγό», αποκάλυψε η Αδαμαντία, μια νεαρή γυναίκα που έτυχε να περνά από το σημείο στο τοπικό σάιτ notiareport.gr.

«Άκουγα κλάματα και έψαχνα να βρω από πού ακριβώς ακουγόταν. Ξαφνικά, ενώ γύριζα γύρω-γύρω από το λεωφορείο, που δεν είχε ορατότητα καθώς υπήρχαν αυτοκόλλητα στο αυτοκίνητο και κουρτίνες τραβηγμένες, βρήκα ένα κοριτσάκι, την Αννούλα, η οποία έκλαιγε και ήταν σε τραγική κατάσταση γιατί είχε πάθει σοκ», είπε η γυναίκα που εντόπισε το 2χρονο κορίτσι.

Οπως διαπίστωσε η κοπέλα, το κοριτσάκι όχι μόνο ήταν κλειδωμένο στο σχολικό αλλά ήταν και με κλειστά όλα τα παράθυρα.

«Ήταν μούσκεμα όλο από τον ιδρώτα. Και τα ρούχα του και τα μαλλάκια του. Λες και το είχες βρέξει με νερό», πρόσθεσε.

Η κοπέλα παρέμεινε στο σημείο μέχρι να φθάσουν οι γονείς και οι αρχές και προσπαθούσε συνεχώς να ηρεμήσει το παιδί.

«Θα είμαι μαζί με την οικογένεια και στο δικαστήριο»

«Όταν ήρθε η μητέρα, ήταν σε σοκ. Προσπαθήσαμε να την ηρεμήσουμε», εξήγησε η κοπέλα, αναφέροντας πως πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Βουλιαγμένης εκείνη, ο οδηγός, οι δύο κυρίες από το σχολείο που είχαν πάει στο σημείο μετά την ενημέρωση για το περιστατικό και η μητέρα.

Επιπλέον, η κοπέλα τόνισε πως «είμαι σε επικοινωνία με τη μητέρα, το παιδί δεν μπορεί να μείνει μόνο του, έχει σοκαριστεί, δεν μπορεί να κοιμηθεί. Θα είμαι μαζί με την οικογένεια και στο δικαστήριο, θα πάω να τους υπερασπιστώ».