Τα δεδομένα του τροχαίου που οδήγησε στον θάνατο τον Mad Clip αναζητούν οι συγγενείς του.

Ο πατέρας του διάσημου τράπερ μίλησε στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στα ευρήματα του πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά που όρισε η οικογένεια για να αποκαλυφθεί πώς έγινε το δυστύχημα.

Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος αποκάλυψε ότι γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ, χωρίς να μπορεί να πει παραπάνω λεπτομέρειες.

Ο διάλογος του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ με τον πατέρα του Mad Clip:

-Δημοσιογράφος: «Τι περιμένετε από τις έρευνες, οι αστυνομικοί τι σας έχουν πει;»

-Πατέρας Mad Clip: «Τίποτα τίποτα τίποτα, δεν ξέρω τίποτα, εμένα δεν με έχει ενημερώσει η αστυνομία, παρόλο που έχω κάνει την καταγγελία στην ελληνική αστυνομία δεν έχω καμία απάντηση».

-Δημοσιογράφος: «Εσείς έχετε καταλάβει τώρα τι έγινε το βράδυ του θανάτου του Πήτερ;»

-Πατέρας Mad Clip: «Έχω καταλάβει αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα»

-Δημοσιογράφος: «Έχετε βρει δηλαδή τι μπορεί να συνέβη;»

-Πατέρας Mad Clip: «Ναι, ναι, αυτό το γνωρίζω».

-Δημοσιογράφος: «Βρέθηκε ο σταυρός και το κινητό. Σας έχουν ενημερώσει εσάς;»

-Πατέρας Mad Clip: «Όχι δεν είμαι ενημερωμένος εγώ από την Ελληνική Αστυνομία, όχι»

-Δημοσιογράφος: «Γιατί πιστεύετε ότι δεν σας έχουν ενημερώσει;»

-Πατέρας Mad Clip: «Δεν ξέρω δεν το γνωρίζω αυτό. Και το παράδοξο είναι πώς ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκεί τον φάκελο βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα;».

Από την έρευνα του πραγματογνώμονα διαπιστώθηκε πως το επίμαχο βράδυ υπήρχαν νερά σε τρία σημεία, λίγα μέτρα από τον τόπο του δυστυχήματος.

Αυτό σημαίνει ότι τα λάστιχα της μοιραίας Porsche για λίγα, αλλά πολύ κρίσιμα δευτερόλεπτα, έχασαν την αποδοτικότητά τους, καθώς ήταν αγωνιστικά και ακατάλληλα για την κίνηση στους δρόμους, ενώ η αυτοψία έδειξε ότι οι αναρτήσεις του οχήματος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση χωρίς να έχουν γίνει επεμβάσεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.