Όσο κι αν έχουν αλλάξει οι συνήθειες και ο τρόπος που ζούμε τον τελευταίο καιρό, κάποια πράγματα  παραμένουν διαχρονικά και είναι που μας θυμίζουν τις ομορφιές κάθε νέας εποχής. Το Φθινόπωρο έχει ήδη φτάσει και σιγά σιγά επιστρέφουμε στους καθημερινούς μας ρυθμούς και σε ότι απολαμβάνουμε να κάνουμε. Από την φθινοπωρινή μας λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει, ίσως και το πιο αγαπημένο ρόφημα όλων των εποχών, το απολαυστικά πικάντικο Pumpkin Spice Latte.

Η πρώτη γουλιά του PSL σημαίνει  φθινοπωρινή θαλπωρή, επιστροφή σε συνήθειες που μας κάνουν να νιώθουμε οικεία  και παράλληλα οι πικάντικες νότες του μας  αφυπνίζουν και μας δίνουν την ένταση που χρειαζόμαστε για νέα σχέδια αυτή τη νέα εποχή.

Ζήστε την εποχή του Pumpkin Spice Latte με αγαπημένες νέες και κλασσικές επιλογές.

Pumpkin Spice Latte:

Ένας συνδυασμός από τον έντονο Starbucks Espresso Roast, γεύση γλυκιάς κολοκύθας και γάλα στον ατμό που γαρνίρεται με απολαυστική σαντιγί και μπαχαρικά – κανέλλα, μοσχοκάρυδο και γαρύφαλλο. Το PSL σίγουρα θα σας βάλει σε φθινοπωρινό κλίμα! Διαθέσιμο και σε κρύο, σε Frappuccino και ως vegan (με φυτική σαντιγί).

Νέο Iced Pumpkin Spice Cream Latte:

Το νέο Iced Pumpkin Cream Latte συνδυάζει την αγαπημένη PSL sauce μαζί με γλυκιά κρέμα γάλακτος και τον απαλό Starbucks Blonde Espresso – όλα αυτά φυσικά με πάγο. Γαρνίρεται με μια λαχταριστή drizzle Pumpkin Spice, η οποία εκτός από μοναδική γεύση, προσφέρει και ένα υπέροχο οπτικό εφέ στο ρόφημα.

Νέο Salted Maple and Caramel Latte:

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τον συνδυασμό της αλμυρής γεύσης σφενδάμου με γάλα και espresso, για μια απαλή και κρεμώδη εμπειρία με πάγο και γαρνίρισμα από τραγανά κομμάτια καραμέλας & σφενδάμου. Με το νέο Salted Maple and Caramel Latte, ένα είναι το σίγουρο – ότι δεθα μπορείτε να αντισταθείτε στο να το δοκιμάσετε ξανά & ξανά.

Φρεσκοψημένες Επιλογές Φαγητού!

Οι επιλογές στα Starbucks δεν σταματούν ποτέ! Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε μερικά από τα αγαπημένα σας γλυκά και αλμυρά σνακ, ζεστά και φρεσκοψημένα, έτοιμα να τα συνδυάσετε με το αγαπημένο σας ρόφημα, κάθε στιγμή της ημέρας. Από αφράτα και απολαυστικά κρουασάν βουτύρου ή σοκολάτας, μέχρι τις γευστικές σφολιάτες με διάφορα τυριά, οι barista των Starbucks είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν για να επιλέξετε μαζί το ιδανικό σας πρωινό.

πολαύστε την εμπειρία Starbucks όπου και αν είστε μέσω της Wolt & του E-food

Απολαύστε τον πρωινό σας καφέ, το αγαπημένο σας σνακ ή το απογευματινό σας ρόφημα από το σπίτι ή το γραφείο σας εύκολα και γρήγορα μέσω της Wolt ή του e-food.

Χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας εφαρμογή ή επισκεφτείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα και ενημερωθείτε για τις περιοχές που εξυπηρετούν και ζήστε την εμπειρία Starbucks απλά με μερικά κλικ.

Νέο Starbucks Circular Cup:

Φτιαγμένο από έξι ποτήρια μιας χρήσης, το νέο Starbucks Circular Cup, έχει έρθει για να προσφέρει μια φιλική προς το περιβάλλον λύση, δίνοντας στα ανακυκλωμένα ποτήρια μια νέα ζωή, με οδηγό την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Το Starbucks Circular Cup, θα σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ, καθώς το άνοιγμα 360 μοιρών είναι σχεδιασμένο για να διατηρεί όλα τα αρώματα και τα γευστικά χαρακτηριστικά του καφέ σας.

100% στεγανό και με εύκολο άνοιγμα, είναι ασφαλές για το πλυντήριο πιάτων και 100% ανακυκλώσιμο, δίνοντας σας τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε καθημερινά εύκολα και γρήγορα. 

Μην ξεχνάτε: Κάθε φορά που φέρνετε το δικό σας θερμός στα Starbucks, κερδίζετε €0,25 στο ρόφημα σας.

Νέα εποχή – με νέα ξεκινήματα άλλα με την ίδια την αγάπη και πάθος για τον καφέ, συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε εμπειρίες & στιγμές.