Για δεύτερη συνεχή χρονιά η MSPS, εταιρεία ολοκληρωμένων υπηρεσιών Marketing και Πωλήσεων, σε συνεργασία με την Coca-Cola ανέλαβε τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση του project Winter Action.

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα winteraction.gr της Coca-Cola και κάνοντας online εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν χειμωνιάτικες διαδράσεις και πολλά δώρα.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 8.30 το πρωί, η διαδρομή ξεκινάει από την Αράχωβα όπου ένα κατακόκκινο Coca-Cola Ski Bus περιμένει για να μεταφέρει τους συμμετέχοντες στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού.

Στην συνέχεια, σε συνεργασία με την σχολή Σκι Πάππος – Μπαλντούμης οι ενδιαφερόμενοι χιονοδρόμοι μπορούν, σε προνομιακές τιμές, να νοικιάσουν εξοπλισμό καθώς και να κάνουν μαθήματα ski ή snowboard.

Όσοι κάνουν online εγγραφή στο winteraction.gr της Coca-Cola μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση και κερδίζουν δωρεάν μαθήματα ski, καθώς και ένα Σαββατοκύριακο Total Winter Experience για διαμονή στην Αράχοβα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Η σεζόν μόλις ξεκίνησε και το χιόνι αναμένεται να είναι πυκνό, για αυτό ετοιμάστε τα πέδιλά σας, την σανίδα σας ή τα έλκηθρά σας και μπείτε και εσείς στην δράση και αυτόν τον χειμώνα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια επισκεφθείτε το: winteraction.gr.