Την νομική οδό φαίνεται πως θα ακολουθήσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά τα όσα ακούστηκαν από τον συνήγορο του 40χρονου, ο οποίος φέρεται να ήταν η αιτία της εμμονής της κατηγορουμένης που της έκανε επίθεση με βιτριόλι.

Ο συγκεκριμένος άνδρας άφησε υπόνοιες ότι υπάρχει άλλο πρόσωπο και πως καμία από τις δυο πλευρές, ούτε της Ιωάννας, ούτε της κατηγορουμένης, δεν έχει αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας είπε. «Η Ιωάννα με το συγκεκριμένο είπε ότι θα κινηθεί και νομικά, δεν υπάρχει τίποτα παραπέρα. Η Ιωάννα δεν ξέρει κανέναν, δεν τον γνωρίζει ούτε τον συγκεκριμένο».

«Ένα αίτημα φιλίας δέχθηκε και με βάση όλη τη δικογραφία, ο συγκεκριμένος, η υποτιθέμενη δηλαδή αυτή σχέση της κατηγορούμενης, ήταν η αιτία που την ώθησε σε αυτήν την ενέργεια. Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό γιατί γίνεται, προφανώς για κάποια λεπτά δημοσιότητας» συνέχισε.

Η Ιωάννα δείχνει απίστευτο θάρρος και είναι αποφασισμένη να βρεθεί ξανά στο δικαστήριο στις 30 Σεπτεμβρίου και να μάθει γιατί η Έφη την καταδίκασε σε αυτό τον Γολγοθά κι αν τη βοήθησε κάποιος.

«Αμέσως μετά το έγκλημα, πήρε η κατηγορούμενη ένα τηλέφωνο το οποίο αντιστοιχεί σε κάποιον συγκεκριμένο άνδρα πέντε φορές. Ήταν πέντε αναπάντητες κλήσεις, δεν έχει ερωτηθεί και δεν υπάρχει κατάθεσή του» είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας.

«Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να ζητήσουμε από το δικαστήριο να κληθεί ο συγκεκριμένος» κατέληξε.