Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ της FIA μετά από οχτώ χρόνια και η Betsson είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι είναι υπερήφανος χορηγός και ο Επίσημος Στοιχηματικός Συνεργάτης της διοργάνωσης.

Από τις 9 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου η καρδιά του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού θα χτυπάει στην Ελλάδα με την Betsson να είναι παρούσα και αρωγός στις προσπάθειες των οδηγών.

Εάν θέλεις κι εσύ να ζήσεις από κοντά και σε VIP θέσεις αυτήν τη μεγάλη γιορτή, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό της Betsson και στην κλήρωση για VIP εισιτήρια στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο 9ος γύρος του WRC για το 2021, περιλαμβάνει 15 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 292.19 χιλιομέτρων! 

Το Ράλλυ των Θεών είναι εδώ και η Betsson είναι δίπλα του, όπως και στα 55 πληρώματα που θα συμμετάσχουν, από τα οποία τα 15 είναι από την Ελλάδα!

Η εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 17:30 κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, για να ακολουθήσει η πρωτόγνωρη για τα ελληνικά -και όχι μόνο- δεδομένα, ειδική διαδρομή γύρω από την Πλατεία Συντάγματος.

Εκεί και στο Cosmote 5G Athens Stage, η Betsson θα έχει το δικό της χώρο από τις 7 Σεπτεμβρίου και θα προσφέρει εκπλήξεις και δώρα στον κόσμο που θα ζήσει από κοντά την ένταση της μεγάλης διοργάνωσης.

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, μετά τη διανυκτέρευση στην Αθήνα, οι αγωνιζόμενοι θα κατευθυνθούν δυτικά, όπου και η επαναλαμβανόμενη ειδική διαδρομή των Αγίων Θεοδώρων, αλλά και η ειδική διαδρομή Λουτράκι. 

Μέσα από τη Θήβα και την Ελάτεια τα αυτοκίνητα θα καταλήξουν στη Λαμία μετά από 89,40 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου οι αγωνιζόμενοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις πιο δύσκολες συνθήκες, με συνολικά 132,56 αγωνιστικά χιλιόμετρα, γεμάτα ένταση και δράση!

Θα περάσουν δύο φορές από την Παύλιανη, από τη Γραβιά, την Ιτέα αλλά και τους Βωξίτες, καθώς και επίσης δύο φορές από το Ελευθεροχώρι.

Την τελευταία μέρα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, οι οδηγοί θα δοκιμαστούν στη θρυλική ειδική διαδρομή Ταρζάν, στην οποία θα πραγματοποιηθεί και ο τερματισμός του 9ου γύρου του WRC για το 2021. 

Ζήστε τη δράση στο 100% με το EKO Acropolis Rally και την Betsson.

Ακολουθήστε την Betsson στα Social Media για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το διαγωνισμό των VIP εισιτηρίων αλλά και γενικότερα για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Betsson social media:

Facebook 

Instagram