O νέος κύκλος του Certificate in Digital Marketing της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, με 140+ ώρες εκπαίδευσης και με τη διεθνή πιστοποίηση OMCATM ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου.

Είσαι στέλεχος και θέλεις να αναπτύξεις τα digital skills σου;

Είσαι επιχειρηματίας και θέλεις να αυξήσεις τις πωλήσεις, ή να ενισχύσεις την Online παρουσία της επιχείρησής σου;

Θέλεις να αλλάξεις καριέρα και να αναζητάς έναν δυναμικό κλάδο για να ξεκινήσεις;

Είσαι απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ και θέλεις να ξεκινήσεις το ταξίδι στo ψηφιακό μάρκετινγκ;

Είσαι startupper, νέος επιχειρηματίας, ή πληροφορικάριος και θέλεις να εκμεταλλευθείς τις ευκαιρίες που σου δίνει σήμερα η τεχνολογία και ο ψηφιακός κόσμος;

Εάν θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με το digital marketing ξεκίνα με το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα  Certificate in Digital Marketing της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης,  που θα σου δώσει τις απαραίτητες γνώσεις και την δικτύωση που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις στο χώρο.

Το πρόγραμμα σου προσφέρει:

  • Εκπαίδευση από 18 καταξιωμένους επαγγελματίες με εμπειρία σε διάφορους κλάδους για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της αγοράς (digital agencies, digital media, publishers, brand strategists, στελέχη marketing)
  • Περισσότερη πρακτική σε συγκεκριμένες γνωστικές περιοχές (π.χ. PPC, Analytics, Content, Social Media, SEO, Email, CRO) που δεν λείπουν από καμία στρατηγική digital marketing
  • Ειδικές ενότητες πάνω στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο όπως: programmatic, retention marketing, GDPR, conversational marketing, growth hacking, influencer marketing κ.ά.
  • Project-based εκπαίδευση για μεγαλύτερη απορρόφηση της γνώσης με την ανάπτυξη ενός digital marketing plan, το οποίο θα εμπλουτίσει το βιογραφικό σου, ειδικά για όσους δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στο digital marketing
  • elearning  module προετοιμασίας για τη διεθνή πιστοποίηση OMCA TM
  • Eυκαιρίες καριέρας & δικτύωσης τόσο με τους εισηγητές μας όσο και με τους 650 απόφοιτούς μας.

Το πρόγραμμα διεξάγεται από 16 Σεπτεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2021, απογευματινές ώρες σε Online Live Sessions μέσω της κορυφαίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας Blackboard.  Εγγραφές έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Καλέστε στο 210-3680064 για να μάθετε για τις προσφορές μας.  

Με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του Hellenic American University, Αμερικανικού Πανεπιστημίου με έδρα το New Hampshire, USA

Μάθε περισσότερες πληροφορίες εδώ. 

Ελληνοαμερικανική Ένωση,
210-3680064, [email protected]
digital.hau.gr