Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της 29χρονης Γαλλίδας τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τις 24 Ιουνίου και μετά όταν έκανε και την τελευταία της ενημέρωση σε λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον οποίο ενημέρωνε τους φίλος της ότι βρισκόταν στο Λαφονήσι.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Η 29χρονη που έκανε διακοπές μόνη της στα Χανιά, πήγε με αυτοκίνητο μέχρι τον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με πεζοπορία στο Λαφονήσι ενώ να σημειωθεί πως σε κείμενο το οποίο είχε γράψει στη φωτο από το Λαφονήσι ανέφερε πως περπατούσε τρεις ώρες. Ήταν η τελευταία φορά που η κοπέλα έδωσε σημείο ζωής.

Στην περιοχή έχει στηθεί πολύ μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού της κοπέλας (φωτο) με τις αρχές να «χτενίζουν» μια περιοχή που εκτείνεται από το ακρωτήρι Κριός και φτάνει μέχρι και το Λαφονήσι.

Να σημειωθεί πως οι έρευνες γίνονται και από αέρος με τρία drones, ένα της Πυροσβεστικής Χανίων, ένα εθελοντή από την Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Παλαιόχωρας και ένα των Σαμαρειτών απο την Κίσαμο, με σκάφος του Λιμενικού από την Παλαιόχωρα, ενώ συμμετέχει και σκύλος από την εθελοντική Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών και μέλη του Ερυθρού Σταυρού Κισάμου. Στην περιοχή παρών ήταν και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Χανίων Γιάννης Βερυκοκίδης.

Χανιά: Ενεργοποιήθηκε Missing Alert

Ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό της 29χρονης Γαλλίδας η οποία έχει εξαφανιστεί στην Κρήτη συνεχίζονται, ενεργοποιήθηκε Missing Alert για τον εντοπισμό της.

Η Βιολέτ Γ. εξαφανίστηκε από το Ελαφονήσι της Κρήτης στις 24/6/2021.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Βιολέτ Γ. στις 30/06/2021  και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η  Βιολέτ Γ. έχει ύψος 1.48 μ., έχει μαύρα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Έχει μια κηλίδα στην πλάτη ανάμεσα στους ώμους.