Με τις αποφάσεις της ΓΣΕΕ για συμμετοχή -με στάση εργασίας- στην 24ωρη αυριανή (16.06) απεργία της ΑΔΕΔΥ συντάσσεται η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Ενώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ).

Η ΟΤΟΕ προκήρυξε 4ωρη στάση εργασίας από τις 11:15 έως τη λήξη της βάρδιας και συμμετοχή στις 16:00 στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Απεργία ΑΔΕΔΥ 16/6: Η ανακοίνωση της ΟΤΟΕ

Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ, έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ενωτική και αποφασιστική απάντηση των εργαζόμενων και του συνόλου του συνδικαλιστικού κινήματος απέναντι στο εργασιακό νομοσχέδιο, συνεδρίασε στις 14/6/2021 και αποφάσισε τα εξής:

Συντασσόμαστε από θέση αρχής με τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΓΣΕΕ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ, συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες της απέναντι στις βασικές διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου και ενόψει της ψήφισής του την Τετάρτη 16/6/2021, ειδικότερα για τον κλάδο αποφάσισε:

Την προκήρυξη 4ωρης Παντραπεζικής Πανελλαδικής Στάσης Εργασίας, την ΤΕΤΑΡΤΗ 16/6/2021, από 11:15 έως την λήξη του ωραρίου.

Τη συμμετοχή στο Συλλαλητήριο την ΤΕΤΑΡΤΗ 16/6/2021, ώρα 16:00 στην Πλατεία Συντάγματος.

Τη συνέχιση των πρωτοβουλιών για ενωτική απάντηση του συνδικαλιστικού κινήματος στις υπό ψήφιση αντεργατικές διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στις Τράπεζες, συσπειρωμένοι γύρω από την ΟΤΟΕ, να συμμετάσχουν ΜΑΖΙΚΑ και ΕΝΩΤΙΚΑ στις κινητοποιήσεις και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και του θεσμού των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας»

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.