Μετά από την επιτυχημένη πορεία του μοναδικού ελληνικού eshop καλλυντικών που διαθέτει επώνυμα και premium brands ομορφιάς σε διαρκείς και πραγματικά ελκυστικές προσφορές, ήρθε η στιγμή, το scarletbeauty.gr να αποκτήσει το δικό του φυσικό χώρο!

Το ολοκαίνουριο κατάστημα του Scarlet Beauty στο Χαλάνδρι είναι γεγονός! Καλωσορίζει και υποδέχεται μια νέα μοναδική εμπειρία αγορών και προσφορών για τους καταναλωτές, οι οποίοι αναζητούνε αυθεντικά και διάσημα brands καλλυντικών, σε ένα υπερσύγχρονο και πολυτελές περιβάλλον, όπου η ομορφιά έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο πρωτοποριακό Scarlet Beauty στο Χαλάνδρι, είναι διαθέσιμα σε αποκλειστικές προσφορές και μοναδικές εκπλήξεις, οι κορυφαίες μάρκες καλλυντικών επιλεκτικής διανομής όπως Estée Lauder, Clinique, MAC, La Mer, Tom Ford, Bobbi Brown, Jo Malone London, Cartier κ.α.

Επίσης, διαθέσιμα μόνο στο Scarlet Beauty, θα βρείτε exclusive brands αρωμάτων, όπως TOUS, Shakira, Benetton, Mandarina Duck, Laura Biagiotti, Anne Moller, Emanuel Ungaro κ.α.

Στο εύκολα προσβάσιμο κατάστημα, θα ανακαλύψετε μια μεγάλη γκάμα από αυθεντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών, μακιγιάζ, αρωμάτων, αντηλιακών και πολυτελών κεριών, η οποία ανανεώνεται και

εμπλουτίζεται διαρκώς. Στις κατηγορίες προϊόντων που διατίθενται στο κατάστημα, θα ανακαλύψετε δερμοκαλλυντικά με φυσικά και βιολογικά ή vegan συστατικά και συνθέσεις, καθώς επίσης επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου για περιποίηση μαλλιών και styling. Τέλος, θα βρείτε προσφορές σε καλλυντικά προϊόντα ευρείας διανομής.

«Αποτελούσε υποχρέωσή μας προς τους καταναλωτές να τους δώσουμε άμεσα τη δυνατότητα να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία του scarletbeauty.gr σε έναν πολυτελή φυσικό χώρο, αντάξιο του ψηφιακού μας οίκου. Οφείλουμε να βρισκόμαστε δίπλα τους, ανά πάσα στιγμή και με κάθε μέσο, δημιουργώντας το φυσικό κατάστημα του Scarlet Beauty, προκειμένου να ολοκληρώσουμε την omnichannel παρουσία μας. Δέσμευσή μας αποτελεί το γεγονός πως κάθε δράση του Scarlet Beauty, χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο ποιότητας, αξιοπιστίας, συνέπειας και εξυπηρέτησης προσφέροντας ομορφιά για όλους, σε πραγματικά μοναδικές τιμές!» Χρυσάνθη Ντάφλα-Σαράντη, Marketing Manager scarletbeauty.gr.

Στον ίδιο χώρο με το Scarlet Beauty, συστεγάζεται μόνιμο fashion outlet των μαρκών Tommy Hilfiger και Calvin Klein, όπου θα βρείτε μοναδικές ευκαιρίες σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ των δυο κορυφαίων Οίκων, για άντρες και γυναίκες.

Το scarletbeauty.gr είναι μία πρωτοβουλία της Οικογένειας Σαράντη.

Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 19, ΤΚ 152 31 Χαλάνδρι

Βρείτε μας στον Χάρτη

Ωράριο Λειτουργίας Φυσικού Καταστήματος:

  • Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 21:00
    • Σάββατο: 10:00 – 18:00

Τηλέφωνο Καταστήματος: 210 6755785

Ακολουθείστε: @scarletbeauty.gr & #scarletbeautygr email: [email protected]

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε πρώτοι beauty news και προσφορές!

scarletbeauty.gr