Ραγδαίες είναι, όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, μπροστά στα μάτια του 11 μηνών βρέφους της στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετάδωσε ο ΣΚΑΙ, οι αρχές έχουν στα χέρια τους σκίτσο του ενός από τους -τουλάχιστον- τέσσερις δράστες που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Πρόκειται για αυτόν που ο σύζυγος έχει περιγράψει ως «κοντό» και τον οποίο ο 32χρονος πιλότος είπε στις πρώτες του καταθέσεις ότι είδε, αφού κατά τη διάρκειας της μάχης με την Καρολάιν του έπεσε το προστατευτικό που φορούσε στο πρόσωπό του.

Το σκίτσο δημιουργήθηκε από τις περιγραφές του πιλότου, με τον ίδιο να δηλώνει ότι πλησιάζει πολύ σε αυτό που μπορούσε εκείνος να δει, όντας δεμένος από τους δράστες.

Το σημαντικό με το εν λόγω σκίτσο είναι πως μικραίνει τη λίστα των υπόπτων σε 30-35 από τα 150 που είχαν στο στόχαστρο αρχικά.

Υπάρχουν επίσης αρκετά ορφανά δείγματα DNA στη μοιραία σοφίτα τα οποία προς το παρόν δεν φαίνεται να ταυτοποιούνται με την τράπεζα δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σχετικά με τις εικασίες που γίνονται σχετικά με το έγκλημα, το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι οι χειριστές της υπόθεσης έχουν δώσει απαντήσεις σε πάρα πολλά από τα ερωτήματα από αυτά που έχουν βγει τις τελευταίες ημέρες, σε αρχικό στάδιο της έρευνας. Οι αστυνομικοί μιλούν για τυχαία εισβολή και σπείρες που εισβάλουν σε σπίτια που έχουν ελλιπή μέτρα ασφαλείας, και ενδεχομένως πολλές φορές επιδιώκουν να είναι οι ένοικοι μέσα προκειμένου να τους βασανίσουν και να τους πουν που έχουν περισσότερα ευρήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν τουλάχιστον τρία ύποπτα οχήματα το κρίσιμο διάστημα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το έγκλημα, τα οποία αποτυπώνονται σε κάμερες ασφαλείας και βίντεο ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει πιστοποιηθεί αν είναι κάποιο από αυτά το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες και αυτό γιατί ακόμα δεν έχει αποτυπωθεί κάποια μία πινακίδα που θα μπορούσε να παραπέμπει στον κάτοχο του ΙΧ, ή σε τυχόν κλεμμένο όχημα.

Την ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ. επιχειρεί προσέγγιση κομβικών πληροφοριοδοτών, μέσα στις φυλακές.