O τομέας Απορρυπαντικών και Προϊόντων Οικιακής Φροντίδας της Henkel Hellas, με αίσθημα ευθύνης και αφοσίωση στη δέσμευση του εταιρικούΠρογράμματος Αειφορίας «ΓΙΑ ΚΑΛΟ», σε αποκλειστική συνεργασία με τα My market, εγκαινιάζει τo νέο πρόγραμμα «Πράσινες Γειτονιές»!

Στόχος της πρωτοβουλίας «Πράσινες Γειτονιές» είναι να ενισχυθεί η περιβαλλοντική συνείδηση και η έννοια της ατομικής ευθύνης απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος με μια ολιστική προσέγγιση. Henkel και My market αναδεικνύουν τη σημασία της ανάπτυξης της γνώσης σε περιβαλλοντικά θέματα, αλλά και των βέλτιστων πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης. Αγκαλιάζουν και προσκαλούν τις τοπικές κοινωνίες να γίνουν «σύμμαχοι» του προγράμματος, στηρίζοντας και προάγοντας την αξία της βιώσιμης ανάπτυξης, της προστασίας του περιβάλλοντος και της ανακύκλωσης. Μέσα από τις τοπικές δράσεις η Henkel Hellas και τα My market, προσκαλούν τους πολίτες όλων των ηλικιών να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα που στόχο έχει την ποσοτική και ποιοτική βελτίωση της ανακύκλωσης σε όλα τα επίπεδα, από τα σχολεία έως τα νοικοκυριά, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργείται ο εθελοντισμός, το πνεύμα ευγενούς άμιλλας και η συλλογική περιβαλλοντική συνείδηση!

Με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Κορυδαλλού, εγκαινιάζουμε το πρόγραμμα «Πράσινες Γειτονιές», με αφετηρία την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων για την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα ανακύκλωσης, με στόχο την προώθηση της κυκλικής οικονομίας. Επίσης, για την επόμενη σχολική χρονιά 2021-2022, σχεδιάζεται η διεξαγωγή του 1ου Σχολικού Πρωταθλήματος Ανακύκλωσης, με τη συμμετοχή των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κορυδαλλού! 

Δημιουργούμε μαζί Πράσινες Γειτονιές «για καλό»!