Μεγάλες ουρές έχουν σχηματιστεί από δεκάδες πολίτες έξω από τα ΕΛΤΑ της 25ης Μαρτίου, στο ύψος της Κωνσταντίνου Καραμανλή, στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι περιμένουν να αποπληρώσουν λογαριασμούς, μιας και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν λόγω lockdown.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, στην ουρά περιμένουν ακόμη και 50 άνθρωποι, ενώ ο χρόνος αναμονής ξεπερνά ακόμη και τα 45 λεπτά. Όλα αυτά, την ώρα που μέσα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία εργάζονται μόνο τέσσερις υπάλληλοι που καλούνται να πραγματοποιήσουν υπερπροσπάθειες για να εξυπηρετήσουν όλους τους καταναλωτές.

«Ήρθα και χθες, Δευτέρα, για να παραλάβω ένα πακέτο. Δεν κατάφερα να ολοκληρώσω την υποχρέωσή μου καθώς δεν μπορούσα να περιμένω τόση ώρα στην ουρά μέχρι να έρθει η σειρά μου» τονίζει στο ThessToday.gr πελάτης που περιμένει υπομονετικά ήδη μισή ώρα.

Η γυναίκα δίπλα του συμφωνεί και συμπληρώνει ότι «δεν φταίνε οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ για την ταλαιπωρία. Μέσα έχει τέσσερα άτομα. Δεν σου φταίει κανείς, πάρε προσωπικό αφού βλέπεις ότι υπάρχει αυξημένη κίνηση».

Σημειώνεται ότι στο κατάστημα βρίσκεται και προσωπικό ασφαλείας που ειδοποιεί τους κατοίκους να μην συνωστίζονται, ενώ ταυτόχρονα κατευθύνει την ουρά με τα «μαγικά χαρτάκια». Τόσο οι πελάτες, όσο και το προσωπικό, τηρούν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊο, φορώντας μάσκες προστασίας και κρατώντας αποστάσεις μεταξύ τους.