Η Τέτα Καμπουρέλη, αισθητικός γνωστή από τις τηλεοπτικές τις εμφανίσεις και σύζυγος του 58χρονου Βασίλη Γκουρούση στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για το γνωστό ριφιφί σε θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό φέρεται να εμπλέκεται σε μία υπόθεση εκβιασμού προς εκδότη ΜΜΕ.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN το πρωί της Πέμπτης 1η Απριλίου η Τέτα Καμπουρέλη φέρεται να εκβίασε τον Νίκο Κοκλώνη ιδιοκτήτη του περιοδικού «ΟΚ» ώστε να μην δημοσιευθεί φωτογραφία της απειλώντας τον ότι «θα τον βγάλει στα κανάλια»

Συγκεκριμένα  και όπως είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής: «Στο OK που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Σάββατο φιλοξενείται ένα ρεπορτάζ που αφορά στην υπόθεση που έχει απασχολήσει την επικαιρότητα για το ριφιφί στις τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό, μία υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο σύζυγός της.

Η Τέτα Καμπουρέλη φέρεται να επικοινώνησε με την ιδιοκτησία του περιοδικού απειλώντας, και ζητώντας 50.000 ευρώ διαφορετικά θα τους βγάλει στα κανάλια, όπως είπε».

Η εκπομπή παρουσίασε μηνύματα που φέρεται να έχει ανταλλάξει η Τέτα Καμπουρέλη με τον ιδιοκτήτη του OΚ, Νίκο Κοκλώνη με το παραπάνω περιεχόμενο.

Τι αναφέρει η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού

Στην εκπομπή μίλησε η δημοσιογράφος και σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού ΟΚ, Σόνια Καζόνι λέγοντας: «Στο τεύχος που βγαίνει το Σάββατο υπάρχει ένα ρεπορτάζ της Νάντιας Αλεξίου σχετικά με το θέμα του ριφιφί. Το ρεπορτάζ είναι εκτενές και περιλαμβάνει πράγματα που έχουμε ήδη διαβάσει σε site και εφημερίδες. 

Επίσης από όσο γνωρίζω υπήρξε επικοινωνία με τον δικηγόρο του κ. Γκουρούση ότι θα βγει το εν λόγω ρεπορτάζ. Επίσης είχαμε επικοινωνήσει και με την Τέτα Καμπουρέλη για να την ρωτήσουμε αν θέλει και εκείνη να κάνει κάποια δήλωση και μας ζήτησε να επικοινωνήσουμε με τον δικηγόρο της. Τελικά αποφάσισε να μην κάνει η ίδια δήλωση.

Το ρεπορτάζ καταγράφει το γεγονότα και οι φωτογραφίες που υπάρχουν από το σπίτι της κυρίας Καμπουρέλη έχουν τραβηχτεί πριν από κάποιο καιρό και δεν έχουν γίνει χωρίς να το γνωρίζει εκείνη».

Στη συνέχεια η Σόνια Κοζόνι πρόσθεσε: «Ο εκδότης έχει μείνει εμβρόντητος γιατί από τις 7:00 το πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά, ζητώντας χρήματα. Έχουμε επικοινωνήσει με τον δικηγόρο και τον νομικό μας σύμβουλο κ. Βαρλάμη και από δω και πέρα θα γίνουν όλα τα νόμιμα και τα δέοντα».